ΣΤΗΛΕΣ

Χριστουγεννιάτικα ψώνια στο γήπεδο

Οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι έχουν και φέτος την πολυτέλεια να κάνουν τα ψώνια τους στο προπονητικό κέντρο της ομάδας!

Οι διάσημοι δεν κάθονται στην ουρά για να περιμένουν να τυλίξει ο υπάλληλος το δώρο τους. Σε αρκετές μεγαλούπολεις μεγάλα μαγαζιά κλείνουν, προκειμένου να κάνουν ανενόχλητοι τα ψώνια τους μακριά από τους… κοινούς θνητούς που ζητούν αυτόγραφα και φωτογραφίες.

Ένας υπάλληλος του καταστήματος, personal shopper, βρίσκεται πάντα κοντά τους για να τους διευκολύνει στις αγορές τους. Αυτά είναι.. ωραία και ξεκούραστα χριστουγεννιάτικα ψώνια!

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους ποδοσφαιριστές της. Τα αστέρια της Σίτι επέλεξαν από νωρίς τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους και οι περισσότεροι δεν μπήκαν καν στον κόπο να αλλάξουν ρούχα μετά την προπόνηση.

Βλέπετε, εν μια νυχτί στήθηκε ένα pop up κατάστημα της αλυσίδας Harvey Nichols στο Κάρινγκτον, στο προπονητικό κέντρο της Σίτι.

Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που το μεγάλο πολυκατάστημα, ο “αιώνιος” αντίπαλος του Harrods, μεταφέρει τα προϊόντα του στο Κάρινγκτον. Κι από ότι φάνηκε από τις φωτογραφίες, μόνο οι κρεμάστρες έμειναν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ