ΣΤΗΛΕΣ

“Χάρηκαν” στην Άρσεναλ με το γκολ του Λουκακού

Οι παίκτες της Άρσεναλ δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το χαμόγελο τους στο δεύτερο γκολ της Έβερτον! Δείτε την χαρακτηριστική φωτογραφία.

Ασυγκίνητοι έδειχναν οι παίκτες της Άρσεναλ, που ήταν στον πάγκο, μετά το δεύτερο γκολ της Έβερτον και τον διασυρμό της ομάδας του στο “Γκούντισον Παρκ” με 3-0 από τα “ζαχαρωτά”.

Μάλιστα φάνηκε να το απολαμβάνουν όταν ο Λουκακού μετά το γκολ που έβαλε πήγε στον πάγκο της ομάδας του και το πανηγύρισε με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Στην φωτογραφία οι αναπληρωματικοί παίκτες της Άρσεναλ χαμογελούσαν με τον πανηγυρισμό του Βέλγου επιθετικού, δείχνοντας ότι δεν τους προβληματίζει η απόδοση της ομάδας τους το τελευταίο χρονικό διάστημα που από φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κυνηγάει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ