Τον έστειλε “αδιάβαστο” με απίθανο κρέμασμα

Η Σεντ Πάτρικ νίκησε 2-0 την Ντέρι Σίτι για την SSE Airtricity League, αλλά όλα τα λεφτά ήταν το απίθανο γκολ του Γκρεγκ Μπόλτζερ με σουτ λίγο κάτω από το κέντρο του γηπέδου (VIDEO)
Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοιο γκολ και σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία. Πάντως, κάθε φορά είναι το ίδιο εντυπωσιακό και άξιομνημόνευτο.
Η Σεντ Πάτρικ αντιμετώπισε την Ντέρι Σίτι για την SSE Airtricity League και επιβλήθηκε με 2-0. Αυτό βέβαια ουδόλως απασχολεί κάποιον, όσο το γκολ στο 36ο λεπτό του ματς με το οποίο άνοιξε ο δρόμος της νίκης για τους γηπεδούχους.
Ο Γκρεγκ Μπόλτζερ “άνοιξε λογαριασμό” στη σεζόν με τρόπο εκπληκτικό. Η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του, ο αντίπαλος γκολκίπερ ήταν εκτός εστίας και δεν δίστασε να κάνει ψηλοκρεμαστό σουτ λίγο μετά το κέντρο, πετυχαίνοντας ένα απίθανο τέρμα.