Το “We Are The Champions” όπως δεν το έχετε ξαναδεί

Μία από τις διασημότερες πιανίστριες στον κόσμο, η Lola Astanova και ο τσελίστας Stjepan Hauser από τους 2Cellos πήγαν το "We Are The Champions" σε άλλο επίπεδο. (VIDEO)
Είναι ένα τραγούδι το οποίο έχει συνδυαστεί με πολλές στιγμές θριάμβου και ταυτόχρονα ακούγεται σχεδόν σε κάθε τελετή απονομής τίτλου. Πρόκειται για το “We Are The Champions” το οποίο ηχογραφήθηκε το 1977 από τους Queen και τον αξεπέραστο Freddie Mercury.
Έκτοτε έχουν γίνει πολλές διασκευές με την τελευταία εξ αυτών να δίνει μία διαφορετική διάσταση στο τραγούδι.
Μία από τις διασημότερες πιανίστριες στον κόσμο, η Lola Astanova και ο τσελίστας Stjepan Hauser από τους 2Cellos παρουσίασαν τη δική τους διασκευή η οποία ολοένα κερδίζει και περισσότερους θαυμαστές.