Τι χάνεις ρε Μοζγκόβ;

Ο Τιμοφέι Μοζγκόβ πήγε να καρφώσει στο καλάθι των Καβαλίερς αλλά τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς έτσι όπως θα ήθελε. (VIDEO)
Ιδιαίτερη βραδιά ήταν για τον Τιμοφέι Μοζγκόβ αυτή που πέρασε. Ο Ρώσος γίγαντας επέστρεψε στο Κλίβελαντ αυτή τη φορά ως αντίπαλος και μάλιστα παρέλαβε το δαχτυλίδι για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος.
Ο Μοζγκόβ ήταν φανερά επηρεασμένος σε όλο το ματς το οποίο βρήκε νικήτρια την πρώην ομάδα του (119-108). Ο 30χρονος σέντερ έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και πέτυχε μόλις δύο πόντους (φέτος μετρά 8.1 πόντους Μ.Ο) με τραγικά ποσοστά (1/6 δίποντα). Το αποκορύφωμα ήταν η φάση που ακολουθεί.
Ο Ίγκραμ του δίνει μία εξαιρετική πάσα και ο Μοζγκόβ ετοιμάζεται να “κατεδαφίσει” ανενόχλητος το καλάθι των Καβαλίερς. Αυτό θα ήταν η φυσιολογική εξέλιξη εάν ο Ρώσος δεν κάρφωνε πάνω στη στεφάνι. Σημείωση ο Ίγκραμ έχασε το τριπλ νταμπλ για έναν πόντο και μία ασίστ.
Δείτε την προσπάθεια του.