ΣΤΗΛΕΣ

Τι “μαγικά” κάνεις άνθρωπέ μου!

Ένας ζογκλέρ, ονόματι Ζόρα, διάσημος για τα κόλπα που κάνει στο τσίρκο, έσπασε ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ, δείχνοντας φοβερή ισορροπία και κάνοντας κόλπα με την μπάλα.

Κάνει μαγικά με την μπάλα στα πόδια και την μεταχειρίζεται όπως ακριβώς θέλει. Μπορεί να ισορροπήσει πάνω σε μια τεράστια μπάλα και παράλληλα να κάνει κόλπα με χέρια και με πόδια, δείχνοντας ότι είναι ένας ζογκλέρ βεληνεκούς. Ο λόγος για τον Ζόρα, ο οποίος δουλεύει στο τσίρκο “Moscow State” και τρελαίνει κόσμο.

Αυτή την φορά έκανε ένα μεγάλο ρεκόρ, αφού έκανε ποδιές με μια μπάλα, παράλληλα πετούσε άλλες τρεις με τα χέρια και όλα αυτά ισορροπώντας πάνω σε μια άλλη μεγάλη μπάλα για περίπου 40 δευτερόλεπτα.

Φυσικά, κάτι ανάλογο δεν έχει ξαναγίνει από άλλον και κύριος αντίπαλός του είναι ο ίδιος του ο εαυτός. Δεν χρειάζονται άλλες… σάλτσες και το παρακάτω βίντεο αποτελεί το καλύτερο πειστήριο.

Απολαύστε τον:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ