24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Tι έκανε κι έλεγε στο Κολωνάκι ο Κάναντι

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νταμίρ Κάναντι βρίσκεται στην Αθήνα και το 24ο Ευαγγέλιο τον πέτυχε στην Μηλιώνη, τον ρώτησε για Ατρόμητο κι αυτός είπε τη δική του αλήθεια και πώς εμπλέκεται ακόμη με την Νυρεμβέργη. Μπόνους το "μπλέξιμο" με Λουτσέσκου.

Την Τετάρτη το μεσημέρι υπήρξε... μισή αποκάλυψη, για την ακρίβεια αποκάλυψη χωρίς ονόματα, απο το 24ο Ευαγγέλιο, για το μεγάλο come back που μεθοδεύται σε σουπερλιγκάτο πάγκο.

Μάλιστα με τρεις αστερίσκους: α)πως ο ξένος κόουτς θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα για να μιλήσει με ανθρώπους της ομάδας που μαζί της είχε πετυχημένες πορείες, β) πως θα υπάρξουν προσεχώς εξελίξεις και γ)ότι προς τον παρόν τους χωρίζουν δυο συμβόλαια.

Η στήλη και γνώριζε πρόσωπα, καταστάσεις, διευθύνσεις της υπόθεσης και ήταν δεσμευμένη να μην ονοματίσει για συγκεκριμένους λόγους. Περιμένοντας βέβαια το κατάλληλο τάιμινγκ και συγχρόνως κόβοντας αντιδράσεις μέχρι τότε από συναδέρφους και ΜΜΕ. Από εκείνη την στιγμή λοιπόν μέχρι και σήμερα (Παρασκευή) συνέβησαν τα εξής:

"ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ" ΣΕ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

1ον) κυριολεκτικά "βομβαρδίστηκαν" τόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όσοι και οι δυο ατζεντηδές του Γιώργος Φούγιας-Δημήτρης Καρύδας, με τηλεφωνήματα και μηνύματα, είτε για το αν γυρίζει ο Ρουμάνος νταμπλούχος κόουτς στην Τούμπα, είτε παροτρύνοντας τον να αφήσει την Αλ Χιλάλ και να επιστρέψει για να σώσει τον ΠΑΟΚ.

Με τίποτα, λέμε εμείς, αφού τους τελευταίους τρεις μήνες την έβγαλε στο Ριάντ και στην πισίνα του, με την σύζυγο και τα παιδιά του ενώ τώρα... περιμένει την επανέναρξη του πρωταθλήματος στην Σαουδική Αραβία, τον ερχόμενο Αύγουστο.

2ον) την (Πέμπτη) επομένη της δικής μας αποκάλυψης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ είναι η αλήθεια, αλλά χωρίς ονόματα), υπήρξαν δημοσιεύματα σε άλλα sites και εφημερίδες, που ήθελαν τον Νταμίρ Κάναντι να συζητάει ξανά με τον Ατρόμητο για την επιστροφή του στο Περιστέρι από την νέα σεζόν.

Χωρίς όμως, κάποιο επιπλέον ρεπορταζιακό στοιχείο και με την αναφορά της πλειοψηφίας από τα εν λόγω δημοσιεύματα, πως ο Αυστριακός έχει λύσει την συνεργασία του με την Νυρεμβέργη. Λάθος μάλλον από... βιασύνη, για εκείνους (όχι όλους) που θεώρησαν πως ήταν εύκολη η ερμηνεία του συγκεκριμένου αποκλειστικού της στήλης. Πάμε παρακάτω...

ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ...

Σήμερα (Παρασκευή) ο Νταμίρ Κάναντι έφτασε στην Αθήνα για τριημεράκι και βόλταρε στα αγαπημένα του στέκια, στην Γλυφάδα και στο κέντρο. Το πρωί με βερμούδα και αθλητικά, το μεσημέρι/απόγευμα με παντελόνι και σαγιονάρα.

Tι έκανε κι έλεγε στο Κολωνάκι ο Κάναντι

Η άφιξη/παρουσία του αυτή και με όσα γράφτηκαν/προηγήθηκαν, μεταφράστηκε-παρουσιαστηκέ, σχεδόν από όλα τα Μέσα, ότι είναι θέμα ωρών να κλείσει στον Ατρόμητο, με το οποίο "συζητάει".

Ποια είναι η αλήθεια; Εξαρτάται πως θέλετε να σας την... σερβίρει το 24ο Ευαγγέλιο. Εξηγούμεθα:

Ήταν λίγο μετά τις 17.05, στο πεζόδρομο της Μηλιώνη στο Κολωνάκι, όπου κάνει την εμφάνιση του ο Νταμίρ Κάναντι (από εκεί η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ) συνοδευόμενος από έναν Έλληνα φίλο του. Κάθεται σε γνωστό καφέ κι ενώ διπλά του δείχνουν απορροφημένοι με την συζήτηση τους ο δημοσιογράφος, Γιάννης Λοβέρδος και ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Άγγελος Φιλιππίδης. Φυσικά και δεν γνωρίζονται με τον Αυστριακό για να χαιρετηθούν.

Λίγο πιο πέρα, σε άλλο τραπέζι, στέλεχος τσαμπιονλιγκάτης ομάδας που θα κάνει live scouting το σαββατοκύριακό στην Ελλάδα ενώ σε άλλο τραπέζι ο πατέρας Έλληνα ποδοσφαιριστή, που ήταν από τους πιο δημοφιλείς τους τελευταίους μήνες στα ΜΜΕ.

O ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΚΑΝΑΝΤΙ

Εκεί όμως, ήταν και το 24ο Ευαγγέλιο που δεν έχασε έτσι την ευκαιρία να πλησιάσει τον Νταμίρ Κάναντι για να τον χαιρετήσουμε (τον είχαμε γνωρίσει στις συχνές επισκέψεις του στο Μουσείο της Ακρόπολης) και να τον συγχαρούμε.

" Για ποιό λόγο;" ρωτάει με ένα ελαφρύ, αμήχανο, χαμόγελο ο Αυστριακός κόουτς. " Σήμερα όλα τα sites γράφουν πως γυρίζετε στον Ατρόμητο, για αυτό ταξιδέψατε και στην Αθήνα..." τον τσιγκλάμε.

Ο πάντα ευγενικός, φιλέλληνας αλλά και δημοσιοσχετίστας Νταμίρ Κάναντι... σοβαρεύει και μας απαντάει ως εξής: "Όχι, όχι... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μπορεί να μην κάθομαι στον πάγκο της Νυρεμβέργης αλλά έχω ακόμη συμβόλαιο μαζί της. Δεν έχει λυθεί και για αυτά μιλάνε εδώ και μήνες ο ατζέντης μου. Τώρα πάντως είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάτι αλλά στο μέλλον δεν μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί".

ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ 33 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Ο Κάναντι κάθεται, κάνει διακοπές και ταξίδια αλλά πληρώνεται κανονικά κάθε μήνα 33.000 ευρώ από την Νυρεμβέργη. Και έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο, που θα του αποφέρει πάνω από 400.000 ευρώ! Δεν είναι λίγα λεφτά, ούτε μπορεί να του τα καλύψει κάποια άλλη ομάδα (πόσο μάλλον ο Ατρόμητος) ώστε να το λύσει και να χαρίσει στην γερμανική την αποζημίωση ( ή να πάρει το 30% όπως του προτείνουν).

Από τη μια, λοιπόν, ο Κάναντι προσπαθεί να έρθει σε όσο το δυνατόν πιο συμφέρον οικονομικά, για αυτόν συμβιβασμό, με τη Νυρεμβέργη και μέχρι τότε δεν μπορεί να εμφανιστεί πως μιλάει, διαπραγματεύεται ή έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα. Αντιλαμβάνεστε το γιατί. Κι από την άλλη και ο Ατρόμητος έχει προπονητή στον πάγκο του (Σάββα Παντελίδη) και αγώνες στα playouts να δώσει, οπότε μπαίνει και ηθικό/δεοντολογικό θέμα.

Άρα έχει ψωμί και μέλλον η υπόθεση. Σας τα εξήγησε καλά η στήλη;

YΓ. Η στήλη θεωρεί δεδομένο πως στην παρουσία του στην Ελλάδα, για σύντομες διακοπές, να διευθετήσει ένα τραπεζικό του θέμα και για να δει καλούς του φίλους, ο Νταμίρ Κάναντι θα συναντήσει και τον Γιάννη Αγγελόπουλο, που συμπεριλαμβάνεται στους τελευταίους αλλά τυγχάνει και αθλητικός διευθυντής του Ατρόμητου.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ