Τη δόξα των Τζόκοβιτς/Μάρεϊ ζήλεψε η Σερένα

Η Σερένα Γουίλιαμς πρωταγωνίστησε σε ένα ατελείωτο ράλι σε αγώνα επίδειξης στο Τορόντο με αντίπαλο την 19χρονη Καναδή Ζενί Μπουσάρ. Θεατές έμειναν η Μόνικα Σέλες και η Βένους Γουίλιαμς (video).
Η Σερένα Γουίλιαμς επιστρέφει στην αγωνιστική δράση στο “Rogers Cup”. Μια σειρά δραστηριοτήτων έχουν προγραμματιστεί για τη συμμετοχή της κορυφαίας τενίστριας στον κόσμο στο τουρνουά του Τορόντο.
Μια από αυτές ήταν ένας αγώνας διπλού που μεταδόθηκε “ζωντανά” από την καναδική τηλεόραση. Η Σερένα και η Βένους Γουίλιαμς, η οποία δεν αγωνίστηκε στο Γουίμπλεντον αντιμετώπισαν την κάτοχο εννιά Grand Slam τίτλων, Μόνικα Σέλες και την Καναδή Ζενί Μπουσάρ.
Σε ένα σημείο του φιλικού αγώνα η Σερένα και 19χρονη Καναδή, η οποία πραγματοποιεί φέτος ομαλά τη μετάβαση από τα τζούνιορ στις γυναίκες, ξεκίνησαν ένα ράλι.
Αντάλλαξαν εβδομήντα μπαλιές σε ένα ράλι… προπονητικού ρυθμού και όχι από εκείνα τα ράλι ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και στον Άντι Μάρεϊ που ζηλεύει η Σερένα, όπως είχε πει παλιότερα.
Τόσο η Σέλες, όσο και η Βένους έμειναν να περιμένουν, μέχρι που πήραν ένα άλλο μπαλάκι και άρχιζαν να παίζουν μεταξύ τους.