ΣΤΗΛΕΣ

Στα Όσκαρ και ο Μαραντόνα!

O Πάολο Σορεντίνο, με το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας στα χέρια, ευχαρίστησε μεταξύ άλλων τον Ντιέγκο Μαραντόνα! Δείτε το βίντεο.

Η “Τέλεια Ομορφιά” του Πάολο Σορεντίνο απέσπασε το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας στην 86η απονομή των σχετικών βραβείων. Ο 43χρονος Ναπολιτάνος σκηνοθέτης παραλαμβάνοντας το χρυσό αγαλματίδιο ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τον έχουν εμπνεύσει.

Και μεταξύ σπουδαίων ονομάτων του ιταλικού κινηματογράφου, όπως ο Φεντερίκο Φελίνι και ο Μάρτιν Σκορτσέζε, ανέφερε και τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα!

Ο Σορεντίνο, σαν βέρος Ναπολιτάνος που έζησε το μεγαλείο της Νάπολι του Αργεντίνου, λατρεύει τον Μαραντόνα.

Και στην πιο σπουδαία στιγμή της καριέρας του, τον μνημόνευσε ως πηγή έμπνευσης. Με τη σειρά του ο Ντιέγκο Μαραντόνα ανταπέδωσε το ευχαριστώ μέσω της επίσημης σελίδας του στο facebook.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ