Σπαρταριστός διάλογος Φερέρο-Μιχαΐλοβιτς!

Η σπουδαία νίκη της Σαμπντόρια μέσα στο "Olimpico" επί της Ρόμα προκάλεσε ευφορία στους Μάσιμο Φερέρο και Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Διαβάστε τον απολαυστικό διάλογό τους (video).
Η Σαμπντόρια ήταν μία από τις μεγάλες κερδισμένες της 27ης αγωνιστικής της Serie A καθώς με το εκτός έδρας 2-0 επί της Ρόμα σκαρφάλωσε στην 5η θέση μαζί με τη Φιορεντίνα και είναι μόλις έναν βαθμό πίσω από την 4η Νάπολι και τέσσερις πίσω από την 3η Λάτσιο.
Αυτή ήταν μάλιστα η πρώτη φορά που ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς νίκησε τη Ρόμα ως προπονητής, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα μετά το τέλος του αγώνα η διάθεση όλων στο στρατόπεδο της “Σαμπ” να βρίσκεται στα ύψη.
“Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που νιώθω, ο Βιβιάνο απέκρουσε τα πάντα και από τη στιγμή που δεν έβαζαν γκολ το βάλαμε εμείς.
Τώρα είμαστε στο -1 από τη Νάπολι, έτσι δεν είναι”, δήλωνε τρισευτυχισμένος στο φινάλε του αγώνα ο ιδιόρυθμος πρόεδρος των Γενοβέζων, Μάσιμο Φερέρο, για να συμπληρώσει πως “αγαπώ τρελά τον Μιχαΐλοβιτς” την ώρα που οι δυο τους ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία μέσω τηλεοπτικής εκπομπής.
Η απάντηση του Σέρβου τεχνικού ήταν άμεση λέγοντας “εγώ αγαπώ την γυναίκα μου”, με τον Φερέρο όμως να επιμένει:
“Και αυτός με αγαπάει αλλά δεν μπορεί να το παραδεχτεί γιατί κάποιοι θα παρερμηνεύσουν. Μιλάμε προφανώς για μία πλατωνική αγάπη”.