Σο: “Τα πάντα για νίκες και βαθμούς”

Ο Χαμπίμ Σο μίλησε στην εκπομπή SUPERBALL και τόνισε πως όταν σκόραρε σκέφτηκε τους φίλους του Παναθηναϊκού που δεν ήταν εκεί.
“Ο προπονητής μάς ζήτησε να προσέξουμε ορισμένους τομείς. Αυτό που έγινε είναι ότι αντιδράσαμε. Δεν είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε άλλα ματς, απόψε όμως τα καταφέραμε”, είπε αρχικά ο Αφρικανός άσος.
Για τους επόμενους αγώνες, είπε: “Είναι σαφές ότι οι επόμενοι αγώνες είναι δύσκολοι. Εμείς θα κάνουμε το παν για να πάρουμε τους βαθμούς. Ο στόχος δεν είναι μόνο η πεντάδα. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε όλα τα ματς”.
Για τον τρόπο που πανηγύρισε, δήλωσε: “Όταν σκόραρα, σκέφτηκα του φιλάθλους μας που ήταν απόντες. Θα ήθελα να μπορούσα να γιορτάσω μαζί τους το γκολ”.
Για όσα συνέβησαν τις προηγούμενες εβδομάδες, δήλωσε: “Ακόμα και τις προηγούμενες εβδομάδες τα πράγματα ήταν καλά. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και όταν δεν κερδίζει όλα είναι δύσκολα. Είμαστε, όπως πάντα, συμπαγείς και δυνατοί”.