24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Σενάριο για επιστροφή Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ

Σενάριο για επιστροφή Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ
Γιαννούλης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το "24ο Ευαγγέλιο" αναφέρεται στην απομάκρυνση του Γιώργου Γεωργιάδη από τον πάγκο της Βέροιας, και αποκαλύπτει το φλερτ με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και το σενάριο άμεσης επιστροφής Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ.

Το τέλος του Γιώργου Γεωργιάδη από τον πάγκο της Βέροιας κανονικά έπρεπε να είχε τίτλο… «Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας απόλυσης»! Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα, τουλάχιστον δύο φορές μέσα στην σεζόν ο Καρυπίδης είχε αποφασίσει να απομακρύνει τον νεαρό κόουτς πριν μεταπειστεί. Η τελευταία φορά ήταν μέσα στις γιορτές, όταν σύμφωνα με την πιάτσα των agent o πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, είχε συναντηθεί - συζητήσει στην Αθήνα (διατηρεί, όταν κατεβαίνει, σουίτα στo «Μεγάλη Βρετάνια») με τον Σάκη Τσιώλη, ερχόμενος μάλιστα μαζί του σε καταρχήν συμφωνία.

Αυτή προέβλεπε ενεργοποίηση αν η Βέροια έχανε στα Γιάννινα, στο πρώτο ματς για το 2016. Παρότι όμως, ο ΠΑΣ νίκησε, ούτε ο Γεωργιάδης έχασε την δουλειά του τότε, ούτε ο Τσιώλης τον αντικατέστησε. Ο λόγος; Σύμφωνα με μανατζερικές πηγές είχε ανάψει «κόκκινο» από…Θεσσαλονίκη μεριά (και τον Ζήση Βρύζα), τόσο για το ένα ενδεχόμενο, όσο και για το άλλο.

Βέβαια, η λύση συνεργασίας με τον Γεωργιάδη δεν αποφεύχθηκε. Απλά, πήρε λίγες ημέρες καθυστέρηση. Για να περάσει δηλαδή και το ματς στην Τούμπα, έτσι ώστε ο νέος κόουτς να μην χρεωθεί με μια ήττα «εντός προγράμματος». Ήδη έχουν ακουστεί τα πρώτα ονόματα υποψηφίων για τον πάγκο της Βέροιας, με τους Δερμιτζάκη (λόγω και…ΠΑΟΚ), Γρηγορίου να δεσπόζουν.

Το 24ο Ευαγγέλιο όμως, έμαθε τα εξής δύο περιστατικά: 1ον) το τελευταίο διάστημα ο Καρυπίδης έχει λίγο… αποστασιοποιηθεί από τον Ιβάν Σαββίδη 2ον) στην Κομοτηνή, στο περιθώριο του σαββατιάτικου αγώνα Πανθρακικός - Παναιτωλικός, ακούστηκε – μεταφέρθηκε (βασικά στους Αγρινιώτες) πως ο Γεωργιάδης θα έφευγε ακόμη και… ισοπαλία να έπαιρνε από τον ΠΑΟΚ, με τον Καρυπίδη να έχει κάνει πρόταση και να πιέζει για το «ναι» του Δημήτρη Ελευθερόπουλου!

Μιας και ο λόγος για τη Βέροια, στην πιάτσα των agent agent δίνουν την δική τους ερμηνεία για την ξαφνική επιστροφή του Ραούλ Μπράβο (ως δανεικός από τον Άρη). Συγκεκριμένα, σύμφωνα και με όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα, ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στο να πάρει πίσω – τώρα και όχι το καλοκαίρι- τον Δημήτρη Γιαννούλη!

Ο 20χρονος αριστερός μπακ (αδερφός του Κώστα Γιαννούλη του Αστέρα Τρίπολης) έκανε εντυπωσιακό πρώτο γύρο με την Βέροια και στον ΠΑΟΚ σκέφτονται σοβαρά την περίπτωσή του από την στιγμή που έχουν ξεμείνει από ακραίους μπακ, πόσο μάλλον τώρα πλέον που ο Τούντορ δείχνει να… εμπιστεύεται το 4-2-3-1.

Με τον Λέοβατς να βγάζει συχνά τραυματισμούς, τον Κοροβέση να είναι περισσότερο φουλ μπακ χαφ, τον Τζαβέλα να μονιμοποιείται μέχρι το καλοκαίρι ως αριστερός στόπερ και τον ΠΑΟΚ να μην δείχνει ζεστός για μεταγραφή κεντρικού αμυντικού, φαντάζει πολύ πιθανή επιλογή ο πρόωρος τερματισμός του δανεισμού του Γιαννούλη στην Βέροια…

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το " 24 Ευαγγέλιο" στο Facebook.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ