ΣΤΗΛΕΣ

Σε δημοπρασία το μετάλλιο του Καρμέλο!

ATHENS - AUGUST 28: (L-R) LeBron James #9 and Carmelo Anthony #8 of the United States receives the bronze medal for men's basketball during ceremonies on August 28, 2004 during the Athens 2004 Summer Olympic Games at the Indoor Hall of the Olympic Sports Complex in Athens, Greece. (Photo by Jamie Squire/Getty Images) Getty Images

Υπάρχει άνθρωπος που χαρίζει το ολυμπιακό του μετάλλιο; Ναι, αν είναι ο Καρμέλο Άντονι ο οποίος δεν ήθελε στη... συλλογή του το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε με τις ΗΠΑ στην Αθήνα το 2004

Ο Καρμέλο Άντονι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 και δεν το εκτίμησε ποτέ.

Απόρροια αυτού ήταν να μην το υπολογίζει και ιδιαίτερα και φρόντισε να το ξεφορτωθεί. Με δεδομένο μάλιστα, ότι κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακού Αγώνες του 2008 και του 2012 που ακολούθησαν, αποφάσισε να το χαρίσει σε φιλικό του πρόσωπο.

Ωστόσο, στον άνθρωπο που το έδωσε σκέφτηκε να βγάλει μερικά εύκολα χρήματα κι έτσι το ολυμπιακό μετάλλιο του Καρμέλο Άντονι θα βγει σε δημοπρασία, σύμφωνα με δημοσίευμα του nbcsports.com.

Το ποσό εκκίνησης ξεκινάει από τις 4.500 δολάρια και ο κόσμος μπορεί να πλειοδοτήσει στις 9 Ιουνίου.

Να υπενθυμίσουμε, ότι οι ΗΠΑ είχαν ηττηθεί από το Πουέρτο Ρίκο, τη Λιθουανία και από την μετέπειτα χρυσή Ολυμπιονίκη, Αργεντινή στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ