Ρούνι ο ωραιοπαθής!

Ο καθρέφτης αποτελεί πλέον το αγαπημένο αντικείμενο του Γουέιν Ρούνι για να καμαρώνει τη νέα κώμη του. Διαβάστε δηλώσεις του αλλά και το πείραγμα του Φέρντιναντ.
Το χρόνιο πρόβλημα τριχόπτωσης (που είχε καταλήξει σε φαλάκρα) για τον Γουέιν Ρούνι ανήκει πλέον στο παρελθόν μετά την εγχείριση εμφύτευσης μαλλιών στην οποία υποβλήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, και αυτό φαίνεται πως είναι κάτι που έχει ξετρελάνει τον Άγγλο άσο.
“Είναι αλήθεια ότι τώρα περνώ περισσότερο χρόνο μπροστά στον καθρέφτη μου. Οποιοσδήποτε κινδυνεύει να χάσει τα μαλλιά του αγχώνεται οπότε πήρα την απόφαση να προσθέσω μαλλιά στο κεφάλι μου. Σκέφτηκα “γιατί να μην το κάνω;”.
Ο δεύτερος σκόρερ της φετινής Πρέμιερ Λιγκ μετά από πέντε αγωνιστικές (5 γκολ) ξεκαθάρισε ωστόσο ότι δεν πρόκειται να φτάσει στα επίπεδα του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ξύριζει το σώμα του και βάφει τα νύχια του.
“Όχι, δεν θα γίνω σαν τον Ρονάλντο”, δήλωσε ο Ρούνι, με τον Ρίο Φέρντιναντν να μην παραλείπει πάντως να πειράξει τον συμπαίκτη του λέγοντας:
“Ανυπομονώ να σε δω στον καθρέφτη μετά την προπόνηση και να περιποιείσαι τον εαυτό σου με λοσιόν για τα μαλλιά αλά Ρονάλντο”!