Ο Spiderman… καρφώνει!

Ο Spiderman... βγήκε παγανιά στην Αμερική και κάρφωσε όπως δεν έχει καρφώσει κανείς στο παρελθόν. Δείτε το σχετικό βίντεο και θα καταλάβετε για τι μιλάμε... (video)
Υπάρχουν σούπερ ήρωες; Η λογική απάντηση είναι “όχι”! Αλλά μην παίρνετε όρκο γι αυτό. Γιατί εμφανίστηκε ένας τέτοιος στην Αμερική. Για να παίξει μπάσκετ! Ο… Spiderman της πορτοκαλί μπάλας έκανε την εμφάνισή του στο Cambian College, προσφέροντας μερικά απίστευτα καρφώματα.
Ο Τζόρνταν Κίλγκανον, ως άλλος Πίτερ Πάρκερ, φόρεσε τη στολή του και πήγε στο γυμναστήριο του κολεγίου για να δείξει πόσο απλό είναι αυτό που κάνει. Απλό για τον ίδιο, αφού ως ένας σούπερ ήρωας που σέβεται τον εαυτό του, δεν θα μπορούσε παρά να καρφώσει τη μπάλα με όποιον τρόπο ήθελε.