Ο Σανέτι τραγουδάει… Ραματζότι!

Ο Χαβιέρ Σανέτι συνδύασε την παρουσία της Ίντερ στην Τζακάρτα με μία guest εμφάνισή του στο "Super Idol" της Ινδονησίας. Απολαύστε τον να... ερμηνεύει Έρος Ραματζότι (video).
H αποστολή της Ίντερ βρίσκεται από την περασμένη Τετάρτη στην Τζακάρτα προκειμένου να δώσει δύο φιλικούς αγώνες με ινδονησιακές ομάδες και από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της εκεί ένιωσε την λατρεία των ντόπιων απέναντι στον μιλανέζικο σύλλογο.
“Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε αυτή τη χώρα και είναι πραγματική τιμή για μας”, είχε δηλώσει κατά την άφιξή του ο Χαβιέρ Σανέτι, ο οποίος λίγες ημέρες αργότερα βρήκε τρόπο να “ξεπληρώσει” για την άψογη φιλοξενία.
Ο ιστορικός καπιτάνο της Ίντερ αποδέχτηκε την πρόσκληση από τους παραγωγούς του “Indonesian Idol” και το βράδυ της Παρασκευής ήταν στα πλατό της εκπομπής μαζί με τον Άντζελο Παλόμπο, ενώ έκανε και το παραπάνω… βήμα.
Αυτό ήταν να ανέβει στη σκηνή και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο τραγούδι, με τον Αργεντίνο να ερμηνεύει το διάσημο κομμάτι του Έρος Ραματζότι “‘Più bella cosa”.
Η αλήθεια είναι πως δεν… έσκισε με τη φωνή του όμως αυτό ουδόλως στενοχώρησε τους ανθρώπους της Ίντερ , καθώς υπολογίζεται ότι γύρω στους 100.000.000 τηλεθεατές παρακολουθούσαν live την εκπομπή και φυσικά τον Σανέτι να εμφανίζεται με μπλουζάκι των Μιλανέζων.