VIRAL

Ο Ρονάλντο μπάλα στον κήπο, η Χεορχίνα στο γυμναστήριο

Ο Ρονάλντο μπάλα στον κήπο, η Χεορχίνα στο γυμναστήριο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπαθεί ακόμα και στην καραντίνα που βρίσκεται να προπονηθεί με μπάλα, την ίδια ώρα που η σύντροφός του επιδεικνύει την αγάπη της στη γυμναστική (PHOTO+VIDEO).

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε στην Ιταλία στις 4 Μαΐου και αμέσως τέθηκε σε υποχρεωτική καραντίνα διάρκειας δύο εβδομάδων, κάτι που σημαίνει πως θα αρχίσει προπονήσεις με την Γιουβέντους στις 18 Μαΐου.

Μέχρι τότε πάντως δεν θα μείνει ανενεργός, με την αγάπη του για την ασπρόμαυρη στρογγυλή Θεά να την μαρτυράει μέσω ενός video που δημοσίευσε το βράδυ της Τρίτης (12/5) στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Σε αυτό βλέπουμε τον CR7 να κάνει ασκήσεις με μία ποδοσφαιρική μπάλα στον κήπο του σπιτιού του και με τη βοήθεια του 10χρονου γιου του, Κριστιάνο Τζούνιορ, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να σχολιάζει ως εξής: "Όπως ο πατέρας έτσι και ο γιος. Ευτυχία πάνώ από όλα".

Σε παρόμοιο mood βρίσκεται και η σύντροφος του Ρονάλντο, με την Χεορχίνα Ροντρίγκεθ να μπαίνει στο προσωπικό της γυμναστήριο για να αθληθεί και να ανεβάζει σχετική φωτογραφία, για να δεχτεί καταιγισμό από likes μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ