ΣΤΗΛΕΣ

Ο Φρεντ λέει “ναι” στο σεξ πριν τα ματς!

Υπέρμαχος του σεξ πριν από αγώνες εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Φρεντ. "Μία... ξεπέτα δεν κάνει κακό", δήλωσε ο πρώτος σκόρερ του Brazileirao. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μπορεί στη Νάπολι να έχουν απαγορέψει διά ροπάλου το σεξ, με τον ιατρικό επιτελειό να συστήνει στους παίκτες να το αποφεύγουν τις δύο ημέρες που προηγούνται ενός αγώνα, όμως υπάρχει κάποιος στη Βραζιλία που όχι μόνο έχει αντίθετη άποψη αλλά και που δεν φοβάται να την εκφράσει δημόσια.

Αυτός είναι ο πρώτος σκόρερ του φετινού βραζιλιάνικου πρωταθλήματος (11 γκολ), Φρεντ, ο οποίος διατράνωσε την άποψη πως δεν είναι δα και… έγκλημα να κάνει κάποιος ποδοσφαιριστής σεξ παραμονή αγώνα.

“Πολύς κόσμος με ρωτάει εάν το σεξ πριν από ένα παιχνίδι μπορεί να επηρεάσει την απόδοση του παίκτη στο γήπεδο. Εγώ πιστεύω ότι δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα”, τόνισε ο φορ της (πρωτοπόρου) Φλουμινένσε όντας καλεσμένος στον τηλεοπτικό σταθμό TV Globo.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί καθώς φρόντισε να αστειευτεί και με την σεξολόγο, Λάουρα Μούλερ, που ήταν επίσης καλεσμένη στην εκπομπή “Altas Horas”:

“Έχετε κάποια έρευνα που να αποδεικνύει αυτό που λέω για να το στείλω στη Φλουμινένσε”, είπε με εμφανή διάθεση για χιούμορ ο παίκτης”.

Η απάντηση της σεξολόγου ήταν πως δεν υπάρχει κάποια έρευνα που να αποδεικνύει το αντίθετο από τον ισχυρισμό του Φρεντ, υπό τον όρο ότι δεν πρόκειται για έντονη σεξουαλική δραστηριότητα, με τον Βραζιλιάνο να προσθέτει:

“Τότε φτάνει μία “ξεπέτα” και όλα είναι στη θέση τους…”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ