“Μίστερ Λάουντρουπ σε έχουμε δει στο Ίντερνετ”

Ο Δανός προπονητής της Λεκχίγια από το Κατάρ, Μίκαελ Λάουντρουπ, αποκάλυψε την έκπληξή του όταν άκουσε μερικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας να του λένε από που τον γνωρίζουν.
Ο Μίκαελ Λάουντρουπ μεγαλούργησε σαν ποδοσφαιριστής των Γιουβέντους (1985-89), Μπαρτσελόνα (1989-94) και Ρεάλ Μαδρίτης (1994-96), αλλά οι καιροί έχουν αλλάξει και πλέον οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας που προπονεί, Λεκχίγια στο Κατάρ, του αποκάλυψαν τον τρόπο μέσω του οποίου μαθαίνουν πράγματα γι’ αυτόν.
“Κάποια στιγμή ήρθαν ποδοσφαιριστές της ομάδας μου και μου είπαν. Μίστερ σε έχουμε δει στο Youtube. Μετά κατάλαβα ότι έχω γεράσει αρκετά, γι΄αυτό και με γνωρίζουν μέσω αυτού. Είχα ξεκάθαρο στο μυαλό μου ότι δεν θα γεράσω προπονώντας. Εάν η πρόθεσή μου ήταν να είμαι πολλά χρόνια προπονητής, θα ήταν προτιμότερο να έμενα στην Ευρώπη, αλλά δεν ήταν αυτό θέμα”, δήλωσε ο καλύτερος ίσως Δανός ποδοσφαιριστής όλων των εποχών και νυν προπονητής, Μίκαελ Λάουντρουπ.