ΣΤΗΛΕΣ

Μία μπαλαρίνα στο φούτμπολ

Μπαλαρίνα

Μία έφηβη μπαλαρίνα παίζει φούτμπολ στην ομάδα του λυκείου της!

Εξαίρεση στον κανόνα αποτελεί η Αμερικανίδα Κάρα Ντριούκι, μαθήτρια στη χριστιανική ακαδημία της Οκλαχόμα. Η Κάρα πηγαίνει στο μπαλέτο και κάθε Παρασκευή (26/9) παίζει στην ομάδα φούτμπολ του λυκείου της.


Ήρθε μια μέρα και μου είπε ότι θέλει να μπει στην ομάδα φούτμπολ. Της είπα OK, άσε με να το σκεφτώ για λίγο“, τόνισε ο προπονητής Κιθ Λο που δεν περίμενε να δει μία μπαλαρίνα στα τράιαλς της ομάδας.



Όταν η Κάρα μπήκε στην ομάδα, οι συμπαίκτες της ξεπέρασαν το αρχικό σοκ και στη συνέχεια υπέστησαν ένα ακόμα όταν συνειδητοποίησαν ότι είναι αρκετά ικανή.




Αν είναι το όνειρο σου, τότε πρέπει να το κυνηγήσεις. Θα πρέπει να δείχνεις στους ανθρώπους τι μπορείς να κάνεις“, κατέληξε η Κάρα που παίζει επίσης ποδόσφαιρο και μπάσκετ.



Η ασυνήθιστη ιστορία της Κάρα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ