24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Μετά την παρέλαση ο Καλογερόπουλος

Μετά την παρέλαση ο Καλογερόπουλος
Καλογερόπουλος, Ευαγγέλιο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στις 25 Μαρτίου τελειώνει η σιωπηρή τιμωρία του διαιτητή Χαράλαμπου Καλογερόπουλου, σύμφωνα με το "24ο Ευαγγέλιο". Ξανασφυρίζει -πιθανότατα - στην 29η αγωνιστική και σίγουρα στα play off. Το "μεταγραφικό" ταξίδι του Βαγγέλη Μαρινάκη, τι συνδέει Ραζβάν Λουτσέσκου - Νίκο Παπαδόπουλο.

Στις 13 Φεβρουαρίου σφύριξε για τελευταία φορά στη Super League ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, στο παιχνίδι ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Έκτοτε ο Αθηναίος διαιτητής τελεί υπό σιωπηρή τιμωρία και σύμφωνα με το "24ο Ευαγγέλιο" είναι πιθανό να οριστεί εκ νέου στην 29η αγωνιστική και σίγουρα στα play off.

Σύμφωνα με τη στήλη, από εκεί και πέρα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, όντως ταξίδεψε στην Κύπρο, όχι όμως για ποδοσφαιρικούς λόγους, αλλά για... πλοία και ανεφοδιασμούς. Ακόμα: τι συνδέει Ραζβάν Λουτσέσκου - Νίκο Παπαδόπουλο; Ο δεύτερος είναι πιθανόν να τον διαδεχτεί στην τεχνική ηγεσία της Skoda Ξάνθη.

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το " 24ο Ευαγγέλιο" στο Facebook.

Photo credits: Action images

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ