VIRAL

Μέσι: Δεκαπέντε χρόνια από το πρώτο του γκολ

Barcelona player Lionel Messi, left, scores past Getafe goalkeeper Luis Garcia Conde, right, during their Copa del Rey semifinal, first leg, soccer match at the Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 18, 2007. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona player Lionel Messi, left, scores past Getafe goalkeeper Luis Garcia Conde, right, during their Copa del Rey semifinal, first leg, soccer match at the Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 18, 2007. (AP Photo/Manu Fernandez) ASSOCIATED PRESS

Ο Λιονέλ Μέσι σαν σήμερα (01/05) πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και ο Αργεντινός το θυμήθηκε με νοσταλγία. (VIDEO)

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερη για τον Λιονέλ Μέσι, αφού σαν σήμερα (01/05) πριν από ακριβώς 15 χρόνια πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ σκόραρε τότε κόντρα στην Αλμπαθέτε.

Με το σκορ στο 1-0 ο Φράνκ Ράικαρντ τον έριξε στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Ετό στο 87' και ο Αργεντινός τον δικαίωσε λίγο αργότερα.

Μετά από μαγική πάσα του Ροναλντίνιο, ο Μέσι κατάφερε να περάσει την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να πετύχει το πρώτο του γκολ μέσα σε αποθέωση.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ θυμήθηκε το γκολ του με νοσταλγία γράφοντας: "Πόσο γρήγορα περνά ο καιρός; 15 χρόνια".

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ