“Καυτό” τρίγωνο με Ρονάλντο-Σάτα-Μπόατενγκ!

Ιταλικό περιοδικό "βάζει φωτιά" στον Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ, αποκαλύπτοντας ότι η σύντροφός του Μελίσα Σάτα "πολιορκείται" από τον... Κριστιάνο Ρονάλντο! Διαβάστε λεπτομέρειες.
Δύσκολοι καιροί για τον Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ. Δεν έφτανε στον Γκανέζο άσο το άσχημο ξεκίνημα της Μίλαν στη φετινή Serie A (στο -12 από την κορυφή από την 7η κιόλας αγωνιστική) που συνοδεύτηκε από δικές του υποτονικές εμφανίσεις, τώρα έρχεται να διαταράξει και την προσωπική του ηρεμία ο “πολύς” Κριστιάνο Ρονάλντο!
Για όσους απορήσουν αρχικά και αναρωτηθούν πως μπορεί ο Πορτογάλος της Ρεάλ να κάνει άνω-κάτω τον άσο των Μιλανέζων, η απάντηση είναι γένους θηλυκού και έχει ονοματεπώνυμο: Μελίσα Σάτα.
Ο λόγος φυσικά για το διάσημο μοντέλο από την Ιταλία και σύντροφο του Μπόατενγκ, με το ιταλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό “Novella 2000” να υποστηρίζει ότι ενώ το ζευγάρι έχει εκφράσει δημόσια τις σκέψεις του ακόμα και για γάμο, η Σάτα έχει πλέον “ανοιχτή γραμμή” επικοινωνίας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
Σύμφωνα με το εβδομαδιαίο περιοδικό, ο CR7 γοητεύτηκε απίστευτα από την εικόνα της Μελίσα Σάτα βλέποντάς την σε διάφορες φωτογραφίες, αναζήτησε το νούμερο του κινητού της τηλεφώνου ρωτώντας Ιταλούς συναδέλφους του (ακόμα και το αν είναι αρραβωνιασμένη) και τελικά δεν άργησε να βρει το… μίτο της Αριάδνης.
Ο “μαγικός αριθμός” έγινε γνωστός και εδώ και λίγο καιρό ο Πορτογάλος ανταλλάσει μέσω κινητού “καυτά” μηνύματα και φωτογραφίες με τη Μελίσα Σάτα, η οποία ανταποκρίνεται θετικά στο τηλεφωνικό φλερτ που δέχεται από τον διάσημο άσο της Ρεάλ.
Και όλα αυτά, όπως υποστηρίζει το περιοδικό, ενώ μέχρι πριν από λίγο καιρό, Σάτα και Μπόατενγκ διατυμπάνιζαν πως αισθάνονται έτοιμοι να παντρευτούν, ενώ είναι κοινό μυστικό πως Κριστιάνο Ρονάλντο και Ιρίνα Σάικ είναι κοντά στο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Το αν έχουμε να κάνουμε με το πιο “καυτό” ερωτικό τρίγωνο της χρονιάς λογικά θα το μάθουμε λίαν συντόμως…