Η τρομερή φωτογραφία του Λιβάγια για την πρόκριση της Κροατίας επί της Αγγλίας!

Croatias's Marko Livaja is pictured before the Under-20 World Cup round of 16 soccer match between Croatia and Chile in Bursa, Turkey, Wednesday, July 3, 2013. (AP Photo/Gero Breloer)
AP Photo/Gero Breloer
Ο Μάρκο Λιβάγια σχολίασε με μία χιουμοριστική φωτογραφία της Βασίλισσας Ελισάβετ την πρόκριση της Κροατίας επί της Αγγλίας.
Η Κροατία επικράτησε 2-1 της Αγγλίας στο δεύτερο ημιτελικό και πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία (15/07).
Με αφορμή την σπουδαία επιτυχία της χώρας του, ο επιθετικός της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια ανέβασε μία χιουμοριστική φωτογραφία στο Instagram, η οποία δείχνει τη Βασίλισσα Ελισάβετ στα χρώματα της… Κροατίας, ενώ παράλληλα υπάρχει και το γνωστό σλόγκαν “It’s coming home”.
Δείτε την ανάρτηση:
Photo Credits: AP Photo/Gero Breloer