Η σύζυγος Ρούνεϊ στηρίζει Λίβερπουλ

Η σύζυγος του Γουέιν Ρούνεϊ, Κολίν, ευχήθηκε στη Λίβερπουλ να πάρει τον φετινό τίτλο της Premier League, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής της Premier League όπου και θα κρίνει ποια εκ των Μάντσεστερ Σίτι ή Λίβερπουλ θα κατακτήσει τον φετινό τίτλο, η Κόλιν Ρούνεϊ κατάφερε να “βάλει φωτιά” στους φίλους της… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Το μόνο που χρειάστηκε ήταν μερικές λέξεις στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter το μεσημέρι της Κυριακής: “Καλή επιτυχία στη Λίβερπουλ σήμερα!! Σπουδαία σεζόν!! Σταυρώνω τα δάχτυλά μου!!”, έγραψε η σύντροφος του άσου των “κόκκινων διαβόλων”, γεγονός όμως που διόλου ευχαρίστησε τους φανς της Γιουνάιτεντ.
Να σημειωθεί πως η Κόλιν Ρούνεϊ είναι υποστηρίκτρια της Λίβερπουλ έχοντας γεννηθεί στην πόλη του Λίβερπουλ, όπως επίσης και τα περισσότερα μέλη της οικογένειά της.
Τα tweets της Κολίν Ρούνεϊ αλλά και αντιδράσεις από φαν της ManUtd:
Good luck to Liverpool FC today!! Great season!! Fingers crossed!!
— Coleen Rooney (@ColeenRoo) May 11, 2014
Hahaha a lot of mixed replies to that!!! I just say what I feel
— Coleen Rooney (@ColeenRoo) May 11, 2014
“@ColeenRoo: Good luck to Liverpool FC today!! Great season!! Fingers crossed!!” Is she messing?!?
— Zoe Moore (@ZoeMoore99) May 11, 2014
“@ColeenRoo: Good luck to Liverpool FC today!! Great season!! Fingers crossed!!” @WayneRooney do something about this please..
— Stretford Enders (@MUFCTekkers) May 11, 2014
@ColeenRoo are these Wayne's thoughts as we'll ????
— Ste (@Teebs7569) May 11, 2014