VIRAL

Η μεγαλύτερη μεταγραφή αεροδρομίου έρχεται στο σπίτι σου

Young man with air conditioner remote suffering from heat at home
Young man with air conditioner remote suffering from heat at home AFRICA-STUDIO.COM (OLGA YASTREMSKA AND LEONID YASTREMSKIY)

Τώρα που ο μεταγραφικός πυρετός βρίσκεται στην κορύφωση του, βρές το κλιματιστικό που σου ταιριάζει.

Τα ποδοσφαιρικά καλοκαίρια που θυμόμαστε πιο έντονα από όλα, είχαν πάντα τις δικές τους σταθερές αξίες: Άπειρα μπάνια, ακόμα περισσότερα παγωτά και το κυριότερο όλων, την ανακοίνωση μιας μεταγραφής αεροδρομίου στην ομάδα που υποστήριζε ο καθένας μας. Και last αλλά ποτέ least, την επική είσοδο ενός καλού κλιματιστικού στο σπιτι, ως αναγκαίου ΄συμμάχου’ για να περάσει ευχάριστα το καλοκαίρι.

Η 'μεταγραφή αεροδρομίου' που κάνει το σπίτι παράδεισο

Για τους μη μυημένους "μεταγραφή αεροδρομίου" ονομάζεται εκείνο το γεγονός όπου μια ελληνική ομάδα καταφέρνει να φέρει στο πρωτάθλημα της Super League, έναν παικταρά από κάποιο γνωστό πρωτάθλημα της Ευρώπης (με την Ασία και τη Νότια Αμερική να παίζουν εξίσου δυνατά), φέρνοντας χιλιάδες φαν στο αεροδρόμιο για να τον αποθεώσουν.

Όμως, 'μεταγραφή αεροδρομίου' είναι και εκείνη η στιγμή που υποδέχεσαι στο σπίτι σου μια μονάδα κλιματισμού που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες του χώρου σου.Μετά την εγκατάσταση του air condition, το πρώτο πράγμα που θα συμβεί, είναι να δεις τους φίλους σου να πανηγυρίζουν α λα Ζιοβάνι από τη χαρά τους, μιας και θα έχεις δημιουργήσει έναν ιδανικό χώρο για ατελείωτες βραδιές παρακολούθησης αγώνων, για gaming, προβολές ταινιών και όχι μόνο. Μεταξύ μας κι εσύ κάπως έτσι πανηγυρίζεις ήδη, στην ιδέα να αράζεις στο χώρο σου δροσερά, σαν να κολυμπάς στη θάλασσα ενός τροπικού νησιου.

Όμως για να δημιουργήσεις αυτή την ιδανική ατμόσφαιρα στο χώρο σου, απαιτείται μια προσεκτική και υπεύθυνη διαδικασία έρευνας, ώστε να βρεις το κλιματιστικό που ταιριάζει στο χώρο σου. Αυτή η διαδικασία όπως θα δεις και παρακάτω, μέσα από την ειδική ενότητα στο site του Public γίνεται σαν παιχνίδι και το αποτέλεσμα αυτής μπορείς ήδη να το φανταστείς: Κολλητοί που αράζουν στο σαλόνι με μπύρες και αμέτρητα σνακ και τη στιγμή που καταλαμβάνεις τη θέση σου στον καναπέ, που έχει δροσίσει όπως μια αμμουδιά το απόβραδο, σε αποθεώνουν όπως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν κάποτε με τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Η διαδικασία της έρευνας για την επιλογή κλιματιστικού

Καταρχήν, ελληνικό καλοκαίρι είναι σαν το τραγούδι ‘Αίμα, δάκρυα και ιδρώτας’ του Σάκη Ρουβά, χωρίς όμως το αίμα.Οι καύσωνες εγκαθίστανται μόνιμα και δεν φεύγουν, η ζέστη μέσα σε ένα σπίτι με ερμητικά κλειστές πόρτες και παράθυρα πολλαπλασιάζεται, ακόμα και οι νύχτες υπάρχουν, το ίδιο καυτές, για να σου θυμίζουν ότι η ζέστη είναι ακόμα εδώ κι αυτό το καλοκαίρι και θα μείνει εκεί τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο. Αυτή η συνθήκη απαιτεί άμεσες και στοχευμένες κινήσεις για να φέρεις τη δροσιά εκεί που κοιμάσαι, εκεί που ζεις.

Τα βήματα για την αγορά κλιματιστικού πρέπει να είναι προσεκτικά, σαν το σκάουτινγκ των ικανοτήτων και των προθέσεων ενός ποδοσφαιριστή. Η δροσιά σου μέσα στον καύσωνα είναι υπόθεση σοβαρή, δεν είναι παίξε-γέλασε. Το σωστό το σκάουτινγκ, η κατασκοπεία που γίνεται εξονυχιστική έρευνα για τη συμβατότητα του χώρου σου με κάθε κάθε τύπο κλιματιστικού, ξεκινάει από εδώ.

Κάπου εδώ, ας συμφωνήσουμε όλοι σε μια αλήθεια: Η είσοδος ενός ποιοτικού κλιματιστικού στο χώρο σου, ενώ οι ‘θερμές αέριες μάζες’ ξεκινούν από τα χείλη των μετεωρολόγων και γίνονται καθημερινό βάσανο, είναι μια λύτρωση, αξίζει πανηγυρισμούς, είναι σαν τους παικταράδες που καταφθάνουν από τα πρωταθλήματα του εξωτερικού, για τις ελληνικές ομάδες. Υπάρχουν όμως κάποια σημαντικά στοιχεία στα οποία πρέπει να στηρίξεις την έρευνα σου, προκειμένου να αποκτήσεις το κλιματιστικό που ταιριάζει στο χώρο σου.

  • Η έκταση του χώρου που θέλεις να καλύψεις
  • Η απόδοση
  • Η ενεργειακή κλάση
  • Inverter - Αφύγρανση
  • Wi-Fi

Τι κλιματιστικό να πάρω;

Η μεγαλύτερη μεταγραφή αεροδρομίου έρχεται στο σπίτι σου

Ξεκινώντας από το δεδομένο ότι όσο πιο ισχυρό είναι ένα κλιματιστικό, τόσο μεγαλύτερο χώρο μπορεί να καλύψει, καλείσαι αυτόματα να υπολογίσεις πόσα BTU αντιστοιχούν στα τετραγωνικά μέτρα του χώρου που σκοπεύεις να καλύψεις. Επίσης αν ο χώρος που θέλεις να καλύψεις εκτείθεται στον ήλιο ή διαθέτει και άλλες ηλεκτρικές συσκευές εγκατεστημένες, τότε και αυτοί οι παράγοντες πρέπει να διερευνηθούν. Μεταβλητές όπως η ενεργειακή κλάση και η τεχνολογία Inverter, ορίζουν αν το ζητούμενο κλιματιστικό θα είναι φιλικό προς το περιβάλλον και αν η καθημερινή λειτουργία του είναι εφικτό να προκαλεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα δροσερού και προπάντων, καθαρού αέρα. Η έρευνα για το κλιματιστικό που σου ταιριάζει δεν είναι μια απλή υπόθεση, πρόκειται για μια υπεύθυνη και πολυσύνθετη επένδυση στο χώρο που ζεις και αυτό τα Public το γνωρίζουν καλά. Στην ειδικά διαμορφωμένη ενότητα για υποψήφιους σκάουτερς/αγοραστές κλιματιστικού, θα βρεις την μονάδα που ταιριάζει στις ανάγκες σου, στο χώρο σου, στον τρόπο ζωής σου. Μια τέτοια, προσεκτικά σχεδιασμένη αγορά κλιματιστικού, είναι τα πάντα όλα για το καλοκαίρι σου, είναι μια πραγματική μεταγραφή αεροδρομίου.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ