ΣΤΗΛΕΣ

Η "χυλόπιτα" του αιώνα σε γήπεδο!

Η "χυλόπιτα" του αιώνα σε γήπεδο!

Οπαδός της Σερκλ Μπριζ επέλεξε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του μέσα στο γήπεδο, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της ομάδας του με Σταντάρ Λιέγης, και πέτυχε να... γελοιοποιηθεί Δείτε το απίστευτο βίντεο!

Yπάρχει χειρότερη στιγμή για έναν ερωτευμένο άνδρα από το να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και να τρώει μία μεγαλοπρεπή "χυλόπιτα";

Η απάντηση είναι "ναι", όταν έχει επιλέξει ως μέρος για να κάνει την πρόταση ένα γήπεδο ποδοσφαίρου γεμάτο κόσμο και η απόρριψη μεταδίδεται live από την τηλεόραση!

Στην κατηγορία αυτή ανήκει ένας οπαδός της Σερκλ Μπριζ, που θέλησε να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του, στο πλαίσιο του εντός έδρας αγώνα της ομάδας του με τη Σταντάρ Λιέγης (στην περιβόητη Boxing Day, την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων), με την έμπνευση αυτή να αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από ατυχής.

Και αυτό γιατί όχι μόνο η "εκλεκτή της καρδιάς του" τον απογοήτευσε με την απάντησή της αλλά και επειδή ένιωσε τόσο άβολα με το όλο σκηνικό που το έβαλε στα πόδια μή μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της...

Ούτε το γονάτισμά του για να κάνει την πρόταση γάμου, ούτε το σκίσιμο των σημειώσεών του στάθηκαν αρκετά για να "ρίξουν" την κοπέλα του, με τον οπαδό να μένει "κεραυνοβολημένος" μετά τη φυγή της αγαπημένης του και να χρειάζεται τη βοήθεια του εκφωνητή του σταδίου για να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.

H πρόταση γάμου που κατέληξε σε μέγα φιάσκο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ