VIRAL

H FC Seoul χρησιμοποίησε κούκλες του σεξ στις εξέδρες ελλείψει φιλάθλων

H FC Seoul χρησιμοποίησε κούκλες του σεξ στις εξέδρες ελλείψει φιλάθλων

Η FC Seoul αναγκάστηκε να απολογηθεί όταν οι κούκλες του σεξ που αντικατέστησαν τους οπαδούς στις κερκίδες προκάλεσαν οργή.

Να απολογηθεί αναγκάστηκε η επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα της Νότιας Κορέας, FC Seoul, για την επιλογή των υπευθύνων να τοποθετήσουν κούκλες σεξ στις κερκίδες.

Με την πανδημία του κορονοϊού να κρατάει τους οπαδούς μακριά από τα γήπεδα, η FC Seoul έψαχνε έναν τρόπο για να κάνει τις κερκίδες του γηπέδου να μην φαίνονται τόσο άδειες, καθώς, η κορεατική ποδοσφαιρική λίγκα είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση που επανεκκίνησε.

Σύμφωνα με την επίσημη εξήγηση από την ομάδα, οι συγκεκριμένες κούκλες ήρθαν εξαιτίας μίας "παρεξήγησης" με τον προμηθευτή, ενώ επιμένουν ότι είχαν λάβει διαβεβαιώσεις ότι οι κούκλες που παρήγγειλαν δεν προορίζονταν για σεξουαλική χρήση.

"Θέλουμε να απολογηθούμε στους οπαδούς μας. Λυπούμαστε βαθύτατα", έγραψε η FC στον λογαριασμό της στο Instagram, προσθέτοντας: "Σκοπός μας ήταν να κάνουμε κάτι ευχάριστο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Θα κάνουμε σκεφτούμε πολύ για το τι πρέπει να κάνουμε για να βεβαιωθούμε ότι κάτι τέτοιο δεν θα ξανασυμβεί".

Η εξήγηση φαίνεται πως δεν πείθει τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι επιμένουν ότι ο μεγάλος αριθμός ατόμων που εμπλέκονται από την στιγμή της παραγγελίας μέχρι και την στιγμή που τοποθετήθηκαν στις κερκίδες οι κούκλες, αφήνει λίγες πιθανότητες, να μην έγινε αντιληπτή η φύση τους.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ