THE SPORTS ECONOMIST

Επιμένει ελληνικά στο scouting η Κοπεγχάγη, παρακολουθεί Τζολάκη

Ο Κώστας Τζολάκης
Ο Κώστας Τζολάκης INTIME SPORTS

Μετά την ατελέσφορη καλοκαιρινή προσπάθειά αγοράς του Χρήστο Μανδά, η Κοπεγχάγη, συνεχίζοντας την αναζήτησή της για τερματοφύλακα εν όψει επόμενου πια καλοκαιριού επιμένει στο τσεκάρισμα της ελληνικής αγοράς, έχοντας την προσοχή της στον διεθνή με την Ελπίδων γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνο Τζολάκη.

Στα μέσα του περασμένου καλοκαιρού η Κοπεγχάγη προσπάθησε να αγοράσει τον Χρήστο Μανδά από τον ΟΦΗ. Ατελέσφορο το ενδιαφέρον της, η πρότασή της δεν αποδείχτηκε δελεαστική για τους Κρητικούς, με τον 22χρονο τερματοφύλακα να μετακομίζει τελικά στην Αιώνια Πόλη και τη Λάτσιο.

Οι πρωταθλητές Δανίας, όπως αναμένονταν, ολοκλήρωσαν αργότερα στο καλοκαίρι την πώληση του βασικού τερματοφύλακά τους, του Καμίλ Γκραμπάρα στη Βόλφσμπουργκ έναντι 13,5 εκατ. ευρώ, κατάφεραν όμως βάσει της συμφωνίας με τους "λύκους" να διατηρήσουν και αυτή τη σεζόν στο δυναμικό τους τον Πολωνό, ο οποίος έτσι θα μετακομίσει στην Bundesliga το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κέρδισαν συνεπώς χρόνο στην αναζήτησή τους για τον διάδοχό του στην εστία και στο πλαίσιο της οποίας δεν λησμονούν την Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 μεταξύ των τερματοφυλάκων που εξετάζουν και παρακολουθούν το στάτους και την εξέλιξή του είναι ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Ενδεικτικό ότι απεσταλμένος των "λιονταριών" βρέθηκε την περασμένη Τρίτη στην Τρίπολη για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της εθνικής Ελπίδων με την Πορτογαλία, έχοντας στραμμένη την προσοχή του στον 21χρονο τερματοφύλακα. Άλλη ευκαιρία άλλωστε για τσεκάρισμα πέραν των παιχνιδιών με το εθνόσημο φέτος δεν έχει υπάρξει για τον Τζολάκη, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί καθόλου με τον Ολυμπιακό.

Σημειώνεται πως η Κοπεγχάγη δεν έχει προχωρήσει σε κάτι περισσότερο, ούτε και έχει προκριθεί από το επιτελείο της η περίπτωση κάποιου τερματοφύλακα. Ο Τζολάκης όμως βρίσκεται στις επιλογές της, το προφίλ του ικανοποιεί τους πρωταθλητές Δανίας (αν και όχι 100% σύμφυτο με όλα τα χαρακτηριστικά που αποζητούν), με την περίπτωση του να αποκτά άλλη διάσταση αν και εφόσον δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του – ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο - με τους "ερυθρόλευκους".

Αυτονόητο προφανώς πως αν ο Τζολάκης στις σχετικές συζητήσεις που αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα συμφωνήσει σε επέκταση συμβολαίου με τον Ολυμπιακό, τότε η περίπτωσή του θα γίνει απαγορευτική για την σκανδιναβική ομάδα.

TAGS THE SPORTS ECONOMIST ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ