ΣΤΗΛΕΣ

"Έκρηξη" Μαραντόνα στο "Μπομπονέρα" (photos)!

Argentine former footballer Diego Maradona (R) celebrates with his daughter Dalma after Boca Juniors defeated 3-0 Venezuela's UA Maracaibo in their Libertadores Cup football match, at La Bombonera stadium in Buenos Aires on April 22, 2008.
AFP PHOTO/Juan Mabromata
Μαραντόνα-μπόκα AFP

Η πρόκριση της Μπόκα στη 2η φάση του Λιμπερταδόρες έστειλε στον 7ο ουρανό τον Μαραντόνα (photos)!

Ο -εμφανώς αδυνατισμένος- "Πίμπε Ντ'Όρο" βρέθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο "Μπομπονέρα" για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Μπόκα με τη Μαρακαΐμπο από τη Βενεζουέλα, συνοδευόμενος από την πρώην σύζυγό του Κλαούντια Βιλαφάνε και την κόρη του Ντάλμα, με τις αντιδράσεις του να παραπέμπουν μάλιστα σε φανατικό οπαδό των γηπεδούχων. Σαν να μην πέρασε μία ημέρα δηλαδή...
Η παρουσία μάλιστα στο γήπεδο του κορυφαίου παίκτη που ανέδειξε το αργεντινικό ποδόσφαιρο αποδείχτηκε... γούρικη, με τη Μπόκα όχι μόνο να συντρίβει με 3-0 την αντίπαλό της με τα τέρματα των Παλέτα, Ντατόλο και Ρικέλμε, αλλά να ευνοείται και από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου.

Η ισοπαλία ανάμεσα στην Κόλο Κόλο και την Άτλας την ίδια ώρα (1-1) εξασφάλισε ταυτόχρονα την πρόκριση της Μπόκα στην δεύτερη φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες, με τους Μεξικανούς να καταλαμβάνουν την πρώτη θέση του ομίλου με 11 πόντους και τους Αργεντινούς να ισοβαθμούς στους 10 με τους Χιλιανούς, αλλά να υπερτερούν λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων στην ισοβαθμία.

Όσο για τα συναισθήματα του Μαραντόνα κατά τη διάρκεια του αγώνα αυτά αποτυπώθηκαν ανάγλυφα από τον φωτογραφικό φακό...

Ο "Πίμπε Ντ'Όρο" στο "Μπομπονέρα" μέσα από 8 εικόνες:






































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ