Έδειξε τα οπίσθια του και χάθηκε το πέναλτι

Ατλέτικο οπίσθια
Την ίδια αγωνιστική, σε δυο διαφορετικά γήπεδα οπαδοί της Χετάφε και της Μπέτις βρήκαν έναν περίεργο τρόπο για να αποσπάσουν την προσοχή των αντιπάλων (βίντεο&φωτογραφίες).
Φανταζόμαστε πως όλοι ξέρετε το κόλπο του υδραυλικού. Εκείνο που σκύβουν για να κάνουν τη δουλειά τους και σιγά σιγά αρχίζει να αχνοφαίνεται το “μισοφέγγαρο”.
Το ίδιο κόλπο φαίνεται πως σκέφτηκαν και στην Ισπανία όχι για να φτιάξουν καμία βρύση, αλλά για να αποσπάσουν την προσοχή αντιπάλων.
Στη μία περίπτωση μάλιστα έπιασε! Στο παιχνίδι της Χετάφε με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Ντιέγκο Κόστα πήγε να εκτελέσει πέναλτι, ένας οπαδός γύρισε, έκανε το… κόλπο και ο Βραζιλιάνος (πολιτογραφημένος Ισπανός) αστόχησε!
Την ίδια ιδέα είχε και ένας φίλος της Μπέτις όμως στο ματς με την Σεβίλλη. Όχι σε εκτέλεση πέναλτι, αλλά προφανώς για να εκφράσει την δυσαρέσκεια του.
Και στις δυο περιπτώσεις πάντως η σκέψη τους έβγαλε πολύ γέλιο.