THE SPORTS ECONOMIST

Δουβίκας: Στα 7 εκατ. ευρώ η πρόταση της Θέλτα, θέλει περισσότερα η Ουτρέχτη

Ο Τάσος Δουβίκας με τη φανέλα της Εθνικής
Ο Τάσος Δουβίκας με τη φανέλα της Εθνικής INTIME

Δεν συγκίνησαν την Ουτρέχτη τα 7 εκατομμύρια της Θέλτα, αναμένεται νέα βελτιωμένη πρόταση από τους Γαλιθιάνους, στα μίνιμουμ 12 "ακούει" η ολλανδική ομάδα.

Λίγες μέρες μετράει ρεπορταζιακά η επισημοποίηση του ενδιαφέροντος της Θέλτα για τον Τάσο Δουβίκα. Γνωστοποιήθηκε επειδή οι Γαλιθιάνοι έκαναν πρόταση στην Ουτρέχτη για τον διεθνή επιθετικό, χωρίς να ικανοποιήσει την ολλανδική ομάδα.

Σύμφωνα με όσα πληροφορήθηκε το SPORT24, η προσφορά των Γαλιθιάνων, οι οποίοι και αναζητούν έναν επιθετικό ώστε να κλείσουν το ρόστερ της γραμμής κρούσης της, ήταν στα 7 εκατ. ευρώ.

Ουσιαστικά όμως, ούτε καν συζητήθηκε από τους υπεύθυνους του ολλανδικού club, οι μίνιμουμ αξιώσεις του οποίου τη δεδομένη στιγμή – και παρά την πίεση που ασκείται από την πλευρά του "Δούβι" - είναι στα 12 εκατ. ευρώ.

Η απόσταση που πρέπει να καλυφθεί μοιάζει μεγάλη. Άγνωστο αν θέλει να την καλύψει στο 100% ο ισπανικός σύλλογος, παρά τα πολλά εκατομμύρια (36 συνολικά) που θα εισπράξει από την παραχώρηση του wonder kid, Γκάμπι Βέιγα στη Νάπολι.

Η ενημέρωση που πάντως έχουν στην Ουτρέχτη είναι να αναμένουν νέα, βελτιωμένη πρόταση.

TAGS THE SPORTS ECONOMIST ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΙΣΠΑΝΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ