CHARLIE BETS

Charlie bets: Ζευγάρι για γκολ στον Βόλο

Charlie bets: Ζευγάρι για γκολ στον Βόλο
INTIME SPORTS

Ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική της Super League Interwetten και ο Τσάρλυ αναλύει τα ζευγάρια της Πέμπτης αναζητώντας επιλογές με στοιχηματική αξία.

Charlie bets: Ζευγάρι για γκολ στον Βόλο

(18:15) Αμφότερες οι ομάδες ζουν σε πελάγη ευτυχίας. Ο Ιωνικός πέτυχε την πρώτη του νίκη στην πρώτη κατηγορία μετά από 14 χρόνια, ο ΠΑΣ για πρώτη φορά στην ιστορία του ξεκινά με δύο συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα Α’ Εθνικής. Οι δύο ομάδες έχουν πετύχει σπουδαία αποτελέσματα, ο Ιωνικός κέρδισε τον φιλόδοξο Άρη, ο ΠΑΣ στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ και εντός έδρας τον ανεβασμένο Παναθηναϊκό.

Οι δύο ομάδες έχουν ένα κοινό σχέδιο. Έχουν κοντά τις γραμμές, έχουν επενδύσει σε έμπειρους ποδοσφαιριστές και πρώτα έχουν στο μυαλό τους να βγει το αμυντικό πλάνο και στη συνέχεια ψάχνουν τρόπο για να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Βγάζουν επίθεση με λίγους παίκτες όμως υπάρχει πολύ θάρρος και πίστη που έχει φέρει και αυτά τα σημαντικά αποτελέσματα. Στο μεταξύ τους παιχνίδι θα πέσουν απέναντι στον καθρέφτη τους και καταλαβαίνετε πως είναι δύσκολο να ανοίξει και να ξεφύγει από το under 2,5 στο 1.45 στην Interwetten.

Charlie bets: Ζευγάρι για γκολ στον Βόλο

(20:30) Ο 32χρονος Γιγιέρμο Αμπασκάλ έχει δημιουργήσει μία ελκυστική ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Και στα δύο παιχνίδια που κέρδισε επιλέξαμε το Goal/Goal και δικαιωθήκαμε. Ο Βόλος παίζει την μπάλα του, είναι δημιουργικός, έχει παίκτες με ποιότητα στην εκτέλεση και ο τρόπος που αγωνίζεται είναι φυσικό να δημιουργεί συνθήκες και στον αντίπαλο για να σκοράρει. Αντίπαλος του Βόλου ένας παλιός γνώριμος. Ο Άνχελ Λόπεθ είχε μία πολύ καλή πορεία πέρυσι στο Βόλο και επιστρέφει πιεσμένος. Βρίσκεται σε δύσκολη θέση και χρειάζεται οπωσδήποτε να πάρει καλά αποτελέσματα με τον Βόλο και την επόμενη αγωνιστική με τον Άρη για να κρατήσει την θέση του.

Το σίγουρο είναι πως τον Βόλο τον ξέρει καλά και θα προσπαθήσει να αναδείξει περισσότερο από ό,τι έκαναν η Λαμία και ο Απόλλωνας τις αμυντικές τους αδυναμίες. Λογικά οι τιμές του Goal/Goal είναι πιο χαμηλά από ό,τι στις δύο πρώτες αγωνιστικές στα παιχνίδια του Βόλου, στο 1.85 εντοπίζεται στην Interwetten το οποίο καταγράφει ανοδική τάση.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ