CHARLIE BETS

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο Λαμία - Άρης

O Τζόρντυ Τουτουαρίμα κόντρα στον Ματέο Γκαρσία σε ματς Άρης - Απόλλων για το πρωτάθλημα
O Τζόρντυ Τουτουαρίμα κόντρα στον Ματέο Γκαρσία INTIME

Ολοκληρώνεται η έκτη αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Τσάρλυ αναλύει το Λαμία - Άρης και καταλήγει σε δυνατό ποντάρισμα.

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο Λαμία - Άρης


(19:30) Η Λαμία ολοκλήρωσε με σπουδαίο διπλό στη Νίκαια τις υποχρεώσεις της πριν τη διακοπή για τις Εθνικές. Ο Γρηγορίου έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο η Λαμία. Κάτι που φαίνεται και από το γεγονός πως τα 4/5 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα τα έχει φέρει στο Goal/Goal. Μοναδική απουσία ο Τζανετόπουλος.

Ο Άρης είναι πιεσμένος για να πάρει την νίκη στη Λαμία, η εντός έδρας ισοπαλία με τον Απόλλωνα, ήταν ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα και αυξάνει την πίεση στον Άκη Μάντζιο που χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη. Ειδικά στο γήπεδο της η Λαμία έχει βγάλει πολλές καθαρές ευκαιρίες και στο 2-2 με τον Παναιτωλικό και στην ήττα με 1-2 από τον Ολυμπιακό. Εκτός αποστολής Σάσα και Μπεναλουάν λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Ανέτοιμος ο Σάκιτς. Ο Άρης είναι υποχρεωμένος να ρισκάρει για τη νίκη, βρίσκω δίκαιες τις τιμές αουτσάιντερ για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Το Goal/Goal στο 2.15 από την Interwetten.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ