CHARLIE BETS

Charlie bets: Πληρώνει σε δυνατές αποδόσεις ο Παναθηναϊκός

O Χατζηγιοβάνης πανηγυρίζει κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης
O Χατζηγιοβάνης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης EUROKINISSI

H Super League Interwetten συνεχίζεται με την 8η αγωνιστική των playoffs. Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη. Στην Τρίπολη δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός. Value bet στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ. Ο Τσάρλυ αναλύει στοιχηματικά τα ματς της ημέρας.

Charlie bets: Πληρώνει σε δυνατές αποδόσεις ο Παναθηναϊκός

(15:00) Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια η δεύτερη θέση δεν έχει κάποιο επιπλέον μπόνους. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι και θέμα γοήτρου. Ο ΠΑΟΚ αυτή την εποχή δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τον Άρη. Το 3-4-3 του έχει δώσει αμυντική ασφάλεια και με την ατομική κλάση κάποιων ποδοσφαιριστών κατάφερε να σώσει τουλάχιστον τα προσχήματα και να κλείσει με αξιοπρέπεια την σεζόν. Εκτός Ίνγκασον, Καγκάβα, Κρέσπο και Καντουρί

Ο Άρης συνολικά δείχνει κουρασμένος, την περασμένη Τετάρτη ο Ολυμπιακός δεν σκίστηκε όμως η ομάδα του Μάντζιου δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη. Τέλος η σεζόν για τον Τζέγκο. Ο ΠΑΟΚ αν κερδίσει τον Άρη και την τελευταία αγωνιστική τον Αστέρα εντός εξασφαλίζει μαθηματικά τη δεύτερη θέση. Ο άσος στο 1.73 στην Interwetten.

Charlie bets: Πληρώνει σε δυνατές αποδόσεις ο Παναθηναϊκός

(17:15) Αδιάφορο παιχνίδι. Ο Μαρτίνς κάνει πειράματα και δοκιμάζει ποδοσφαιριστές και φιλοσοφία για την επόμενη σεζόν, ο Αστέρας παίζει ένα ανοιχτό ποδόσφαιρο και τα παιχνίδια του έχουν φάσεις εκατέρωθεν. Εκτός αποστολής για τον Αστέρα ο καλός μεσοεπιθετικός Σίτο. Αν ο Μαρτίνς χρησιμοποιήσει καλή ενδεκάδα μπορεί να κερδίσει εύκολα, αν όχι ο Αστέρας είναι σε θέση να κάνει την ζημιά καθώς η εικόνα του δείχνει πως δεν τα έχει παρατήσει. Προτιμότερο το No Bet.

Charlie bets: Πληρώνει σε δυνατές αποδόσεις ο Παναθηναϊκός

(19:30) Πριν το παιχνίδι με τον Αστέρα έγραφα πως με την εικόνα που έχουν οι ομάδες στα playoffs φαίνεται πως στον Παναθηναϊκό φτάνουν οι 10 βαθμοί για να βγει Ευρώπη. Πήρε έναν από τον αδιάφορο Αστέρα και τα υπόλοιπα αποτελέσματα, η ήττα της ΑΕΚ και η ισοπαλία του Άρη, διαμόρφωσαν συνθήκες ώστε με άλλους εννιά να βγαίνει και μαθηματικά στην Ευρώπη.

Ασφαλώς και δεν είναι εύκολο να κερδίσει η ομάδα του Μπόλονι τρία παιχνίδια στη σειρά. Είναι σημαντικό πως αν κερδίσει την Κυριακή πατάει για πρώτη φορά στα playoffs στην τέταρτη θέση και εξαρτάται από τα δικά του αποτελέσματα. Δεν πρόλαβε ο Μαουρίσιο, εκτός και ο Ιωαννίδης, νοκ άουτ ο Αϊτόρ. Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες.

Στην κατάσταση που βρίσκεται πάντως η ΑΕΚ δεν είναι και απίθανο να μην κερδίσει είτε τον Άρη εντός, είτε τον Αστέρα στην Τρίπολη. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ μοιάζει σαν τελικός και η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Χιμένεθ δεν βλέπεται. Αμφίβολος για την Ένωση ο Μάνταλος. Εξακολουθεί εκτός ο Γκαρσία και ο Ολιβέιρα.

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν κακός με τον Αστέρα, με βάση πάντα τη φετινή του εικόνα. Απλά με μία φάση δέχτηκε δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και δεν του είναι εύκολο να πετύχει τρία γκολ σε ένα παιχνίδι. Η ΑΕΚ τρέχει ένα απίστευτα ταπεινωτικό ρεκόρ 0-6-10 σε ντέρμπι. Η απουσία του Γκαρσία είναι τεράστια, καθώς δεν υπάρχει άλλος ποδοσφαιριστής με ταχύτητα να φοβίσει την αντίπαλη άμυνα. Στην κατάσταση που βρίσκεται το 2.70 στον άσο Interwetten έχει αξία, με την τιμή μάλιστα να καταγράφει ανοδική πορεία.


Photo Credits: eurokinissi

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ