CHARLIE BETS

Charlie bets: Μετά το 3/3 το Σαββάτου, ποντάρισμα στα γκολ

Φάση από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός για τα playoffs Super League Interwetten
Φάση από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός για τη Super League Interwetten EUROKINISSI

Μετά τα ταμεία του Σαββάτου και το 3/3 ο Τσάρλυ καταγράφει τα δεδομένα στα ματς της Κυριακής για τα playoffs της Super League Interwetten και ψάχνει επιλογές με αξία.

Charlie bets: Μετά το 3/3 το Σαββάτου, ποντάρισμα στα γκολ

(15:00) Ο Γκαρσία μέσα από το 3-4-3 βρήκε έναν τρόπο για να μαζέψει το ανασταλτικό πρόβλημα της ομάδας του, κάτι που με παρόμοια συνταγή είχε πετύχει στα περσινά playoffs και ο προκάτοχος του Αμπέλ Φερέιρα. Σε αυτήν τη διαδικασία αγώνων οι συνθήκες είναι ειδικές. Οι ομάδες δεν βρίσκονται σε ιδανική κατάσταση και μία τακτική επιλογή που μπορεί να προσφέρει ασφάλεια στην τελευταία γραμμή άμυνας πολλές φορές είναι αρκετή για να οδηγήσει σε ένα αξιοπρεπή κλείσιμο της σεζόν.

Με την αλλαγή συστήματος ο Γκαρσία πέτυχε κάτι που έμοιαζε πολύ δύσκολο να συμβεί το προηγούμενο διάστημα, να κρατήσει η ομάδα του δύο φορές το μηδέν στην άμυνα. Αμφίβολος ο Ζίβκοβιτς, τιμωρημένος ο Ουάρντα. Νοκ άουτ ο Κρέσπο. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί του Ίνγκασον. Απώλεια της τελευταίας στιγμής για τον Παναθηναϊκό ο Χουάνκαρ, εκτός ξανά ο Χατζηγιοβάνης.

Η συγκεκριμένη λογική και η μόνιμη επιλογή του Μπόλονι να παρουσιάζει φοβική και σε χαμηλά μέτρα την ομάδα του δημιουργεί συνθήκες να δούμε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει ένα βαθμολογικό αβαντάζ 7 βαθμών από τον 5ο Παναθηναϊκό, σε πρόβλημα θα μπει μόνο αν ηττηθεί, οπότε ακόμα και αν το παιχνίδι βρίσκεται στην ισοπαλία δεν περιμένω να ρισκάρει και ιδιαίτερα. Οι συνθήκες οδηγούν στο under 2,5 που δίνεται στο 1.60 στην Interwetten.

Charlie bets: Μετά το 3/3 το Σαββάτου, ποντάρισμα στα γκολ


(17:15) Μέχρι στιγμής ο Αστέρας τα έχει χτυπήσει και τα 5 παιχνίδια που έχει δώσει στα playoffs. Η συγκομιδή των 2 βαθμών τον αδικεί. Βγάζει επιθετικότητα και σε όλα τα παιχνίδια έχει δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες που δεν έχει καταφέρει να τις αξιοποιήσει.

Δύο σενάρια είναι πιθανό να συμβούν. Είτε να αρχίσει να πετυχαίνει τα γκολ που δημιουργεί και να κάνει κάποιες ζημιές που θα αλλάξουν το σκηνικό στη μάχη της τετράδας, είτε να επηρεαστεί πως πλέον δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο και να λυγίζει με μεγαλύτερη άνεση. Μακροχρόνιες οι όποιες απουσίες και για τους δύο.

Σαν φιλοσοφία δεν κοντράρω το κίνητρο, όμως δεν έχω στοιχεία που να με κάνουν να πιστεύω πως θα αλλοιωθεί ο χαρακτήρας του Αστέρα. Αν συμβεί θα το κρατήσουμε για τα επόμενα παιχνίδια. Προς το παρόν πάσο. Για μένα το Αστέρας Τρίπολης - Άρης είναι No Bet.

Charlie bets: Μετά το 3/3 το Σαββάτου, ποντάρισμα στα γκολ

(19:30) Ο Μαρτίνς κάνει πειράματα και δίνει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές του. Είναι δεδομένο πως αν αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τη βασική του ενδεκάδα ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει πολύ εύκολα την ΑΕΚ. Το έχουμε δει αυτό στα πρόσφατα παιχνίδια τους. Επίσης, είναι δεδομένο πως οι φιλοξενούμενοι έχουν πιο ισχυρό κίνητρο για να διεκδικήσουν αποτέλεσμα και για τους ερυθρόλευκους το σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό της Τετάρτης με τον ΠΑΣ. Νοκ άουτ για την Ένωση ο Ολιβέιρα. Θα προφυλάξει τον Μπα ο Μαρτίνς από την άλλη για άλλο ένα ματς. Τραυματίας ο Παπαδόπουλος.

Δεν μπορώ να πάω στην κόντρα γιατί σαν νοοτροπία δεν έχουν συνηθίσει στον Ολυμπιακό να αδιαφορούν στα ντέρμπι. Οι αποδόσεις όμως στον άσο είναι εξαιρετικά χαμηλές. Θα πάρω το ρίσκο να ποντάρω στην έλλειψη σκληράδας και αμυντικής αφοσίωσης που έδειξαν οι ερυθρόλευκοι στα δύο παιχνίδια που έδωσαν από την στιγμή που μαθηματικά εξασφάλισαν τον τίτλο. Δηλαδή στην ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ και στη νίκη με 1-0 επί του Αστέρα.

Σε αυτά τα δύο παιχνίδια ακόμα και με την ομάδα της Τρίπολης, που η άμυνα του Ολυμπιακού κράτησε το μηδέν, δεν υπήρχε καμία ένταση στην αναχαίτιση και οι αντίπαλοι έφταναν σε τελικές. Η ΑΕΚ έχει μεγαλύτερη ανάγκη να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι και θα ποντάρω πως θα σκοράρει. Το μηδέν δεν μπορεί να το κρατήσει στο Γ. Καραϊσκάκης, το Goal/Goal πιέστηκε και πλέον προσφέρεται στο 1.80 στην Interwetten.

Photo credits: eurokinissi

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ