CHARLIE BETS

Charlie bets: Ματς για γκολ στα Γιάννενα

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν στη Λεωφόρο γκολ κόντρα στον Απόλλωνα
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν στη Λεωφόρο INTIME

Η δεύτερη αγωνιστική της Super League Interwetten συνεχίζεται. Ο Τσάρλυ αναλύει το ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Charlie bets: Ματς για γκολ στα Γιάννενα

(20:30) Χαμόγελα και για τους δύο έφερε η πρεμιέρα. Ο ΠΑΣ παρότι έχασε τους παίκτες που έκαναν την διαφορά την περασμένη σεζόν παρουσιάστηκε με ένα πειθαρχημένο καθαρό 4-4-2 και ανέδειξε όλες τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ κάνοντας την έκπληξη της πρεμιέρας.

Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού σκόρπισε χαμόγελα, ειδικά ο Βιτάλ δημιούργησε ενθουσιασμό, η αλήθεια πάντως είναι πως το τελικό 4-0 ήταν ένα πλασματικό αποτέλεσμα. Η άμυνα είχε σοβαρά προβλήματα και το δίδυμο του ΠΑΣ, Κόντε - Περέα ασφαλώς μπορεί να δημιουργήσει πίεση και να τα αναδείξει. Πέντε συνεχόμενες νίκες μετράει ο ΠΑΣ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Δημιουργικά ο Παναθηναϊκός με τις μεταγραφές και με την ατομική βελτίωση του Καρλίτος είναι ανεβασμένος. Υπάρχουν συνθήκες που κάνουν το Goal/Goal στο 1.95 από την Interwetten να φαντάζει δίκαιο.


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ