CHARLIE BETS

Charlie bets: Λογική επιλογή το 1.80

Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Super League Interwetten
Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν INTIME

Ολοκληρώνεται η όγδοη αγωνιστική της Super League Interwetten με το Ιωνικός - Βόλος. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα του αγώνα κα καταλήγει σε ποντάρισμα.

Charlie bets: Λογική επιλογή το 1.80


(19:30) Ομάδες με τελείως διαφορετικό χαρακτήρα. Κυνικός όσο δεν πάει ο Ιωνικός, φουλ επίθεση από τον Βόλο του Αμπασκάλ. Η ομάδα του Σπανού έδειξε χαρακτήρα στα δύο τελευταία της παιχνίδια. Κέρδισε εύκολα και καθαρά 2-0 στο Περιστέρι χωρίς το βασικό αμυντικό δίδυμο Τσιγκρίνσκι - Σάντσες. Μεσοβδόμαδα με σχεδόν αναπληρωματική ομάδα πήγε στην Ξάνθη (2-1) και προκρίθηκε κάνοντας ανατροπή. Πάγια εκτός ο χαφ Κάνιας και ο στόπερ Τσιγκρίνσκι.

Ο Βόλος έχει το αγωνιστικό του σχέδιο θα βρει έναν αντίπαλο πολύ σκληρό που αμύνεται καλά. Έχει όμως την ποιότητα η ομάδα του Αμπασκάλ να δημιουργήσει τις στιγμές της και ένα γκολ μπορεί να το βρει. Νοκ άουτ ο μπακ Πουρίτα, τιμωρημένος ο μπακ Φεράρι. Με τον τρόπο που παίζει ο Βόλος το μηδέν δεν το κρατάει, οπότε λογική επιλογή μοιάζει το 1.80 της Interwetten στο Goal/Goal. Και τα 7 παιχνίδια του Βόλου έχουν έρθει over 2,5, 6/7 στο Goal/Goal. Επειδή το Ιωνικός - Βόλος έχει περισσότερες πιθανότητες να έρθει στο 1-1 από το να το κερδίσει κάποια ομάδα 3-0, προτιμότερη επιλογή το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ