CHARLIE BETS

Charlie bets: Λάθος οι αποδόσεις στο ΠΑΣ - ΠΑΟΚ, ανώτερος ο Βόλος, βάση ο Ολυμπιακός

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Άρη για τη Super League Interwetten
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Άρη ΙΝΤΙΜΕ

Η δεύτερη πράξη της 14ης αγωνιστικής της Super League Interwetten διεξάγεται την Τετάρτη. Βάση το διπλό του Ολυμπιακού. Λάθος σετ αποδόσεων στο Λαμία - Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ. Αναβλήθηκε η αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον Παναθηναϊκό λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην Ελαφρά Ταξιαρχία.

Charlie bets: Λάθος οι αποδόσεις στο ΠΑΣ - ΠΑΟΚ, ανώτερος ο Βόλος, βάση ο Ολυμπιακός

(17:15) Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" πραγματοποιεί μία εντυπωσιακή χρονιά. Ο Κώστας Μεταξάς κράτησε την αγωνιστική βάση της περασμένης σεζόν και το πήγε ένα βήμα παραπάνω. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εφαρμόζεται το καθαρό 4-4-2 και η πολύ υψηλή ένταση που αγωνίζεται ο Περέα προσφέρει απίστευτη αγωνιστική ώθηση στον ΠΑΣ. Το μεγάλο όπλο του ΠΑΣ είναι πως ο τρόπος παιχνιδιού του κουράζει σημαντικά τη μεσοαμυντική γραμμή του αντιπάλου. Επιθετικότητα και μόνιμη απειλή από τους δύο ακραίους μπακ Πίρσμαν - Σάλιακα, διαρκές τρέξιμο από το επιθετικό δίδυμο, πίεση από όλους τους μεσοεπιθετικούς. Ο ΠΑΣ παίζει πολύ καλά το παιχνίδι χωρίς την μπάλα, όμως είναι επικίνδυνος και απειλητικός όταν κερδίζει την μπάλα.

Ο ΠΑΣ έγινε η πρώτη ομάδα που τιμώρησε τα βαριά πόδια της άμυνας του ΠΑΟΚ την πρώτη αγωνιστική στην Τούμπα. Σήμερα ο Κόντε που είχε σκοράρει στην άμυνα του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει, καθώς είναι τραυματίας, το σχέδιο όμως είναι σαφώς πιο βελτιωμένο. Σημαντική η απουσία του τιμωρημένου Περέα (12/3), όμως το δίδυμο Μιλιτσεάνου - Μορέιρα μπορεί να βάλει δυσκολίες στην άμυνα του ΠΑΟΚ, ο ΠΑΣ μοιάζει έτοιμος για να βασανίσει την γερασμένη ομάδα του Λουτσέσκου. Τιμωρημένος επίσης και ο χαφ Καραχάλιος (13/0). Δεν παίζει για τον ΠΑΟΚ ο Μηχαηλίδης (11/1) λόγω τιμωρίας. Το 1Χ δέχεται έντονες πιέσεις και πλέον κυκλοφορεί στο 1.57 στην Interwetten από το 1.83 που βρισκόταν τις προηγούμενες ώρες.

Charlie bets: Λάθος οι αποδόσεις στο ΠΑΣ - ΠΑΟΚ, ανώτερος ο Βόλος, βάση ο Ολυμπιακός

(17:15) Η Λαμία δεν έχει πετύχει ακόμη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Μετά από δύο αγώνες που τους έδωσε στο Πανθεσσαλικό και τους έχασε, επιστρέφει στη φυσική της έδρα που δεν έχει φέρει πάντως σπουδαία αποτελέσματα. Σαφώς βελτιωμένη η εμφάνιση της στην Τούμπα, ήρθε όμως σε ένα παιχνίδι που δεν υπήρχε άγχος απέναντι σε έναν άρρωστο αντίπαλο. Ο Βόλος ποιοτικά είναι ανώτερος στο πρώτο παιχνίδι του Κώστα Μπράτσου, αντέδρασε έβγαλε ποιότητα και ψυχή σε έναν αγώνα που τόσο ο ΠΑΣ όσο και ο Βόλος έδειξαν τις αρετές τους και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Με τον ίδιο τρόπο που κέρδισε με 3-2 ο ΠΑΣ, θα μπορούσε ο Βόλος να έχει πάρει το διπλό. Δεν βλέπω τον λόγο που δίνεται φαβορί η Λαμία. Το γεγονός αυτό μας προσφέρει το δικαίωμα να ποντάρουμε υπέρ της ανώτερης ομάδας έχοντας την κάλυψη της ισοπαλίας. Εκτός ο μπακ Μαρτίνεθ (12/0) για τη Λαμία. Τιμωρημένος για τον Βόλο ο γκολκίπερ Κλέιμαν (11/0). Το Χ2 στο 1.43 από την Interwetten, έπεσε καθώς βρισκόταν νωρίτερα στο 1.53.

Charlie bets: Λάθος οι αποδόσεις στο ΠΑΣ - ΠΑΟΚ, ανώτερος ο Βόλος, βάση ο Ολυμπιακός

(19:30) Απογοητευτική η ομάδα του Παράσχου στη Λεωφόρο. δεν υπήρχε ένας τομέας που ο Ατρόμητος προσπαθούσε να βάλει δύσκολα στον αντίπαλο του. Δεν πίεζε στο κέντρο, δεν έκλεβε μπάλες, δεν είχε κατοχή, δεν προσπαθούσε ούτε καν να την κερδίσει. Απλά παρακολουθούσε μία αργή ομάδα να γυρνάει την μπάλα με άνεση. Ο Ολυμπιακός χωρίς να είναι καλός έβγαλε τον πρώτο γύρο με ρεκόρ 11-2-0. Μία από τις δύο βαθμολογικές του απώλειες ήταν με τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα. Ακραίο να μην κερδίσει ο Ολυμπιακός σε κανένα από τα δύο παιχνίδια μία τόσο κατώτερη ομάδα. Το διπλό καταγράφει άνοδο από το αρχικό 1.43 και εντοπίζεται στο 1.53 στην Interwetten πλέον, φαντάζει σαν μία ασφαλής βάση. Δεν χρειάζεται άλλωστε να είσαι και πολύ καλός για να κερδίσεις τον φετινό Ατρόμητο. Για τους γηπεδούχους τιμωρημένος ο βασικός χαφ Σάλομον (13/0), σταθερά τραυματίες ο εξτρέμ Κλωναρίδης (8/1) και ο φορ Κωτσόπουλος (7/0). Εκτός ο Βαλμπουενά (8/1) για τον Ολυμπιακό.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ