CHARLIE BETS

Charlie bets: Κίνητρο στα playouts, ειδικά στοιχήματα στα playoffs

Ο Πασχαλάκης σε ματς Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ στα playoffs της Super League Interwetten
Ο Πασχαλάκης σε ματς Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται με την έκτη αγωνιστική των playoffs και την πέμπτη των playouts. Ο Τσάρλυ αναλύει το ματς και αναζητά ποντάρισμα σε επιλογές με αξία.

Charlie bets: Κίνητρο στα playouts, ειδικά στοιχήματα στα playoffs

(Σάββατο 15:00) Οι τελευταίες αγωνιστικές έχουν τους δικούς τους κανόνες. Ειδικά όταν μιλάμε για μία διαδικασία playouts. Είναι φανερό πως ο ΠΑΣ μπήκε άνετος σε αυτή τη διαδικασία και δεν σκίζεται για να κάνει κακό στους αντιπάλους του. Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό έχει και σαν άλλοθι πως οι παίκτες του Γιαννίκη θα έχουν το μυαλό τους στην ιστορική ρεβάνς της Τετάρτης για τα ημιτελικά του κυπέλλου στο Γ. Καραϊσκάκης, οπότε δεν πρέπει να σπαταλήσουν δυνάμεις.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν πετύχει νίκη εκτός έδρας τη φετινή περίοδο όμως τα παιχνίδια με μονόπλευρο κίνητρο είναι διαφορετικά. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει τόσο μεγάλη αδιαφορία από τους γηπεδούχους που θα οδηγήσει στο πρώτο φετινό διπλό του Παναιτωλικού, θα ποντάρω όμως στην ανάγκη που έχουν οι παίκτες του Δέλλα να μην φύγουν με άδεια χέρια από τους Ζωσιμάδες. Το Χ2Δ εντοπίζεται στο 1.50 στην Interwetten.

Charlie bets: Κίνητρο στα playouts, ειδικά στοιχήματα στα playoffs

(Σάββατο 17:15) Αγώνες ψυχής ονόμασε ο Νίκος Νιόπλιας τους αγώνες που δίνει η ομάδα του στα playouts. Η αλήθεια είναι πως η παρουσία του έχει βοηθήσει τον ΟΦΗ να καταλάβει την κατάσταση που βρίσκεται και πως πρέπει να βγάλει πάθος και κυνικότητα για να μαζέψει τους βαθμούς που χρειάζεται για να παραμείνει στην κατηγορία. Έγιναν πολλά λάθη φέτος στον ΟΦΗ για να φτάσει στο σημείο η ομάδα να βρεθεί, από τα playoffs και την ευρωπαϊκή έξοδο, να παίζει τις τελευταίες αγωνιστικές για την κατηγορία. Πιστεύω όμως όχι τόσα για να αξίζει και να υποβιβαστεί.

Φτάσαμε σε ένα σημείο που το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να κρίνει μία ολόκληρη κατηγορία και η ερώτηση που προσφέρει την απάντηση στο τι θα επιλέξουμε για το παιχνίδι μας είναι το ποια ομάδα αξίζει να πληρώσει τις επιλογές της. Ποια αξίζει είτε να παίξει για την παραμονή της σε αγώνα μπαράζ, είτε να υποβιβαστεί. Η δική μου απάντηση είναι η ΑΕΛ. Ποντάρισμα στο Χ2Δ που προσφέρεται στο 1.63 στην Interwetten. Συνεχίζει με τις κλασικές του απουσίες ο ΟΦΗ, που έχει μάθει να ζει με αυτές, πιο σημαντική αυτή του Σπαρβ για την ΑΕΛ.

Charlie bets: Κίνητρο στα playouts, ειδικά στοιχήματα στα playoffs

(Σάββατο 19:30) Το γκολ του Χριστοδουλόπουλου στις καθυστερήσεις λογικά κράτησε τον Ατρόμητο στην πρώτη κατηγορία. Ο Ατρόμητος με 30 βαθμούς και η Λαμία με 31 χρειάζονται μερικά ψίχουλα ακόμη για να παραμείνουν και μαθηματικά στη Super League Interwetten.

Οι εταιρίες γνωρίζουν πως το κίνητρο της παραμονής είναι τεράστιο, η ισοπαλία βολεύει και τις δύο ομάδες και έχουν χαμηλώσει την τιμή στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Ο Παντελίδης κινδυνεύει να τελειώσει την σεζόν χωρίς να έχει πετύχει νίκη σαν προπονητής του Ατρόμητου. Είναι καλύτερο όμως να συμβεί αυτό, από το να κινδυνεύσει με υποβιβασμό η ομάδα του. Έτσι όπως είναι η κατάσταση στην ουρά η ισοπαλία μοιάζει να βολεύει και τις δύο ομάδες. Στο 2.70 δίνεται στην Interwetten η ισοπαλία.

Charlie bets: Κίνητρο στα playouts, ειδικά στοιχήματα στα playoffs

(Κυριακή 15:00) Ο Γκαρσία μέσα από το 3-4-3 βρήκε έναν τρόπο για να μαζέψει το ανασταλτικό πρόβλημα της ομάδας του, κάτι που με παρόμοια συνταγή είχε πετύχει στα περσινά playoffs και ο προκάτοχος του Αμπέλ Φερέιρα. Σε αυτήν τη διαδικασία αγώνων οι συνθήκες είναι ειδικές. Οι ομάδες δεν βρίσκονται σε ιδανική κατάσταση και μία τακτική επιλογή που μπορεί να προσφέρει ασφάλεια στην τελευταία γραμμή άμυνας πολλές φορές είναι αρκετή για να οδηγήσει σε ένα αξιοπρεπή κλείσιμο της σεζόν.

Με την αλλαγή συστήματος ο Γκαρσία πέτυχε κάτι που έμοιαζε πολύ δύσκολο να συμβεί το προηγούμενο διάστημα, να κρατήσει η ομάδα του δύο φορές το μηδέν στην άμυνα. Μέγα πλήγμα ο τραυματισμός του Κρέσπο. Η συγκεκριμένη λογική και η μόνιμη επιλογή του Μπόλονι να παρουσιάζει φοβική και σε χαμηλά μέτρα την ομάδα του δημιουργεί συνθήκες να δούμε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει ένα βαθμολογικό αβαντάζ 7 βαθμών από τον 5ο Παναθηναϊκό, σε πρόβλημα θα μπει μόνο αν ηττηθεί, οπότε ακόμα και αν το παιχνίδι βρίσκεται στην ισοπαλία δεν περιμένω να ρισκάρει και ιδιαίτερα. Οι συνθήκες οδηγούν στο under 2,5 που δίνεται στο 1.57 στην Interwetten.

Charlie bets: Κίνητρο στα playouts, ειδικά στοιχήματα στα playoffs


(Κυριακή 17:15) Μέχρι στιγμής ο Αστέρας τα έχει χτυπήσει και τα 5 παιχνίδια που έχει δώσει στα playoffs. Η συγκομιδή των 2 βαθμών τον αδικεί. Βγάζει επιθετικότητα και σε όλα τα παιχνίδια έχει δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες που δεν έχει καταφέρει να τις αξιοποιήσει.

Δύο σενάρια είναι πιθανό να συμβούν. Είτε να αρχίσει να πετυχαίνει τα γκολ που δημιουργεί και να κάνει κάποιες ζημιές που θα αλλάξουν το σκηνικό στη μάχη της τετράδας, είτε να επηρεαστεί πως πλέον δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο και να λυγίζει με μεγαλύτερη άνεση. Σαν φιλοσοφία δεν κοντράρω το κίνητρο, όμως δεν έχω στοιχεία που να με κάνουν να πιστεύω πως θα αλλοιωθεί ο χαρακτήρας του Αστέρα. Αν συμβεί θα το κρατήσουμε για τα επόμενα παιχνίδια. Προς το παρόν πάσο. Για μένα το Αστέρας Τρίπολης - Άρης είναι No Bet.

Charlie bets: Κίνητρο στα playouts, ειδικά στοιχήματα στα playoffs

(Κυριακή 19:30) Ο Μαρτίνς κάνει πειράματα και δίνει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές του. Είναι δεδομένο πως αν αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τη βασική του ενδεκάδα ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει πολύ εύκολα την ΑΕΚ. Το έχουμε δει αυτό στα πρόσφατα παιχνίδια τους. Επίσης, είναι δεδομένο πως οι φιλοξενούμενοι έχουν πιο ισχυρό κίνητρο για να διεκδικήσουν αποτέλεσμα και για τους ερυθρόλευκους το σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό της Τετάρτης με τον ΠΑΣ. Νοκ άουτ για την Ένωση ο Ολιβέιρα.

Δεν μπορώ να πάω στην κόντρα γιατί σαν νοοτροπία δεν έχουν συνηθίσει στον Ολυμπιακό να αδιαφορούν στα ντέρμπι. Οι αποδόσεις όμως στον άσο είναι εξαιρετικά χαμηλές. Θα πάρω το ρίσκο να ποντάρω στην έλλειψη σκληράδας και αμυντικής αφοσίωσης που έδειξαν οι ερυθρόλευκοι στα δύο παιχνίδια που έδωσαν από την στιγμή που μαθηματικά εξασφάλισαν τον τίτλο. Δηλαδή στην ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ και στη νίκη με 1-0 επί του Αστέρα. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια ακόμα και με την ομάδα της Τρίπολης, που η άμυνα του Ολυμπιακού κράτησε το μηδέν, δεν υπήρχε καμία ένταση στην αναχαίτιση και οι αντίπαλοι έφταναν σε τελικές. Η ΑΕΚ έχει μεγαλύτερη ανάγκη να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι και θα ποντάρω πως θα σκοράρει. Το μηδέν δεν μπορεί να το κρατήσει στο Γ. Καραϊσκάκης, το Goal/Goal προσφέρεται στο 2.00 στην Interwetten.

Charlie bets: Κίνητρο στα playouts, ειδικά στοιχήματα στα playoffs


(Δευτέρα 19:30) Η λογική λέει πως δεν θα κινδυνέψει ο Απόλλων. Με νίκη όμως εξασφαλίζει την παραμονή του στην κατηγορία και μπορεί στις δύο τελευταίες αγωνιστικές να γίνει ένας αγαπητός αντίπαλος. Πριν τα παιχνίδια του Σαββάτου ο άσος του Απόλλωνα δίνεται στο 2.65 Interwetten.

Δεν αποκλείεται αν γίνουν τίποτα περίεργα από το πρωί της Κυριακής να πέσουν οι τιμές. Η διοίκηση του Βόλου ξαφνικά στις αρχές της εβδομάδας αποφάσισε να απομακρύνει τον προπονητή. Ο Ισπανός Λόπεθ ήταν αγαπητός στους ποδοσφαιριστές του και απόλυτα επιτυχημένος. Πιθανότατα να δείχνει και τη νοοτροπία της ομάδας για τη συνέχεια. Σε κάθε περίπτωση ο Απόλλων έχει περισσότερους λόγους να θέλει την νίκη.


Photo credits: eurokinissi

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ