CHARLIE BETS

Charlie bets: Η ασφάλεια του Ολυμπιακού και η υψηλή τιμή του Παναθηναϊκού

Φάση από το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για τα playoffs της Super League Interwetten
Φάση από το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός EUROKINISSI

H δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται με την τέταρτη αγωνιστική των playoffs και playouts. Ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων και καταλήγει σε επιλογές με αξία.

Charlie bets: Η ασφάλεια του Ολυμπιακού και η υψηλή τιμή του Παναθηναϊκού

(Σάββατο 15:00) Οι δύο ομάδες έχουν ένα κοινό. Ο ΟΦΗ μετρά μία νίκη σε 16 παιχνίδια απέναντι στον ΠΑΣ, που δείχνει μία καλή διάθεση με τις ομάδες που παίζουν για την κατηγορία. Μία νίκη σε 15 παιχνίδια και αυτή απέναντι στον ΠΑΣ μετράει και ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Ηρακλείου δείχνει πάντως καλύτερη εικόνα στα playouts. Ο Νιόπλιας έχει φτιάξει την ψυχολογία, τους έκανε πιο προσεκτικούς στο αμυντικό κομμάτι και φυσικά έχει παίξει σημαντικό ρόλο που είναι υγιής ο Μεγιάδο και πλέον παίζει συνεχόμενα παιχνίδια.

Αντίθετα, η αλλαγή προπονητή δεν ωφέλησε τον Ατρόμητο που με τον Σάββα Παντελίδη τρέχει ρεκόρ 0-4-5. Η βελτιωμένη εικόνα που δείχνει ο ΟΦΗ, αλλά και οι 5 λιγότεροι βαθμοί που έχει από την ομάδα του Περιστερίου με οδηγεί στον άσο που δίνεται στο 1.97 Interwetten.

Ο Ατρόμητος τις επόμενες τρεις αγωνιστικές παίζει εντός με Λαμία, εκτός με Παναιτωλικό και εντός με τον Βόλο. Βρίσκεται 8 βαθμούς πάνω από την τελευταία θέση 6 από τα μπαράζ. Το πιθανότερο είναι μία νίκη να είναι αρκετή για να παραμείνει στην κατηγορία και μπορεί να την πάρει στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία.

Charlie bets: Η ασφάλεια του Ολυμπιακού και η υψηλή τιμή του Παναθηναϊκού

(Σάββατο 17:15) Καταλαβαίνω τους λόγους που βρίσκεται χαμηλά ο άσος. Στις τελευταίες αγωνιστικές το κίνητρο παίζει τον ρόλο του. Η ομάδα του Αγρινίου βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και μόνο αν κερδίσει τον Απόλλωνα διατηρεί ελπίδες παραμονής. Το γεγονός αυτό, η παρουσία του Χάβου στον πάγκο των φιλοξενούμενων δημιουργεί συνθήκες να δίνεται ο άσος σε τιμές φαβορί. Για όποιον αυτά τα δύο στοιχεία είναι αρκετά μπορεί να εμπιστευτεί το 1.90 του άσου στην Interwetten

Charlie bets: Η ασφάλεια του Ολυμπιακού και η υψηλή τιμή του Παναθηναϊκού

(Σάββατο 19:30) Βόλος και ΠΑΣ μπήκαν στα playouts χωρίς άγχος. Δείχνουν όμως διαφορετική νοοτροπία. Η ομάδα του Βόλου μέχρι στιγμής συνεχίζει να παρουσιάζει το ποδόσφαιρο της σε όλα τα παιχνίδια. O ΠΑΣ έχει μία τάση να μην σκίζεται στους αγώνες με ομάδες που βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Πιθανότατα να χτίζει για το μέλλον του. Σε κάθε περίπτωση στην μεταξύ τους αναμέτρηση δεν υπάρχει λόγος ούτε για δεύτερες σκέψεις, ούτε για σκοπιμότητες. Δύο άνετες ομάδες που βγάζουν επιθετικότητα θα παίξουν για την χαρά του παιχνιδιού. Στο 1.90 δίνεται στην Interwetten το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Charlie bets: Η ασφάλεια του Ολυμπιακού και η υψηλή τιμή του Παναθηναϊκού

(Κυριακή 15:00) Ο Άρης δεν έχει μπει καλά στα playoffs. Ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό παρότι έπαιζε από το 41ο λεπτό με παίκτη παραπάνω. Στην συνέχεια ήταν πολύ τυχερός στη νίκη με 2-0 επί του Αστέρα. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Τρίπολης ήταν ανώτερη, σπατάλησε καθαρές ευκαιρίες και πιθανότατα το γεγονός πως δημιουργήθηκε ένα πλασματικό αποτέλεσμα έφερε την καθαρή εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία κερδίζοντας τον Άρη να τον φέρει και αυτόν σε δύσκολη θέση. Θα κλείσει από την ομάδα του Μάντζιου την ψαλίδα στους 2 βαθμούς και θα περιμένει τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια για να δει αν θα επιστρέψει στην πρώτη τετράδα ή απλά θα έχει καλύψει έδαφος. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ κρίσιμο το παιχνίδι για την ομάδα του Μπόλονι και με βάση την εικόνα που έχουν οι δύο ομάδες στα playoffs το 2.60 στον άσο από την Interwetten μοιάζει υπερβολικά υψηλό και είναι καλοδεχούμενο.

Charlie bets: Η ασφάλεια του Ολυμπιακού και η υψηλή τιμή του Παναθηναϊκού

(Κυριακή 17:15) Ο Αστέρας είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει μπει στα playoffs για να είναι σάκος του μποξ. Έχει δώσει τη μάχη του και στα τρία παιχνίδια. Η αλήθεια είναι πως πήρε από έναν βαθμό στους εντός έδρας αγώνες με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ που θα μπορούσε να τους είχε χάσει και δεν πήρε τίποτα στο Βικελίδης που άξιζε το αποτέλεσμα.

Σε κάθε περίπτωση η ομάδα του Ράσταβατς παίζει άνετα και έχει διάθεση για να κάνει ζημιές. Πριν από δύο μήνες είχε πάρει ισοπαλία με 2-2 στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ του Χιμένεθ. Δεν ξέρω αν θα πάρει ξανά αποτέλεσμα, οι πολλές όμως απουσίες στο αμυντικό κομμάτι που έχει η Ένωση (Μπακάκης, Ντιατσένκο, Σάκχοφ, Σιμόες, Χνιντ και Λάτσι) δημιουργούν μία μόνιμη ανασταλτική ανασφάλεια. Παράλληλα, στην προπόνηση της Πέμπτης ο Τάνκοβιτς αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις. Σε επτά συνεχόμενα παιχνίδια δέχεται γκολ ο Αστέρας, σε 8/9 η ΑΕΚ. Στο 2.05 δίνεται το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στην Interwetten.

Charlie bets: Η ασφάλεια του Ολυμπιακού και η υψηλή τιμή του Παναθηναϊκού

(Κυριακή 19:30) Το μονόπλευρο κίνητρο του ΠΑΟΚ κάνει τις εταιρίες να δίνουν τιμές φαβορί στην ομάδα του Γκαρσία. Είναι όμως δεδομένο πως οι παίκτες του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς δεν επαναπαύονται ποτέ. Δεν έχει και λόγο ο Ολυμπιακός να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τον στόχο του. Δεν υπάρχει παιχνίδι στο ελληνικό ποδόσφαιρο που να είναι λογικό να δίνεται αουτσάιντερ ο Ολυμπιακός, πόσω μάλλον απέναντι σε έναν αντίπαλο που η άμυνα του λυγίζει με πολύ μεγάλη ευκολία.

Το γεγονός πως μας δίνεται το δικαίωμα να έχουμε τους ερυθρόλευκους σε τιμές αουτσάιντερ μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε έχοντας μία ασφαλή κάλυψη με διπλή ευκαιρία. Το Χ2Δ στο 1.55 κυκλοφορεί στην Interwetten.

Charlie bets: Η ασφάλεια του Ολυμπιακού και η υψηλή τιμή του Παναθηναϊκού


(Δευτέρα 19:30) Η Λαμία κάνοντας τον δικό της πρωταθλητισμό, τρέχοντας ένα ρεκόρ 6-7-2, με τις δύο ήττες να είναι από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, κατάφερε να αποσπαστεί σημαντικά από τις δύο τελευταίες θέσεις των playouts. Το διπλό στα Γιάννινα είναι κάτι παραπάνω από μισή κατηγορία και πλέον μένουν κάτι σπόρια για να εξασφαλίσει την παραμονή. Έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις η ισοπαλία να κάνει και στις δύο ομάδες.

Η ΑΕΛ είναι σε πιο δύσκολη θέση και κάθε βαθμός είναι καλοδεχούμενος, η Λαμία με έναν ακόμα πόντο πλησιάζει ακόμα περισσότερο στην παραμονή. Το ξερό Χ διατηρεί το σερί θετικών αποτελεσμάτων και για τις δύο ομάδες και δίνεται στο 2.95 στην Interwetten.

Photo credits: eurokinissi

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ