CHARLIE BETS

Charlie bets: Έχει βάση ο τριπλασιασμός

Φάση από το ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία για τη Super League Interwetten
Φάση από το ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία EUROKINISSI

Η τρίτη αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten ολοκληρώνεται με το ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία. Ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα της αναμέτρησης και καταλήγει σε μια δυνατή επιλογή.

Charlie bets: Έχει βάση ο τριπλασιασμός

(19:30) Ο ΠΑΣ ασφαλώς και είναι ανώτερη ομάδα από τη Λαμία, όμως κατανάλωσε πολλές δυνάμεις το απόγευμα της Τετάρτης στη μάχη του πρώτου ημιτελικού απέναντι στον Ολυμπιακό. Αποδείχθηκε επίσης την περασμένη αγωνιστική στο Ηράκλειο πως η έλλειψη κινήτρου παίζει τον ρόλο της.

Δεν θα γύριζε ποτέ στην ομάδα του Γιαννίκη παιχνίδι ο φετινός ΟΦΗ αν υπήρχε βαθμολογικό κίνητρο. Ανέτοιμος ο πολύτιμος επιτελικός μέσος Κρίζμαν. Η Λαμία τρέχει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ 5-7-2 από την ημέρα που την ανέλαβε ο Γρηγορίου και έχει ηττηθεί μόνο από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Θα μπορούσε να είναι άνετη αν είχε κερδίσει το προηγούμενο Σάββατο τον Βόλο, όμως δεν τα κατάφερε και πάλι καλά που έσωσε στο τέλος τον βαθμό. Εκτός ο επιθετικός Αραμπούλι και ο εξτρέμ Ρόμανιτς.

Όπως είναι τα πράγματα στις τελευταίες θέσεις με μία ισοπαλία θα είναι και οι δύο ευχαριστημένοι. Κανένας δεν θα μπορεί να κατηγορήσει τους παίκτες του ΠΑΣ και η Λαμία θα έχει προσθέσει στην βαθμολογία της έναν πολύ σημαντικό πόντο. Στο 3.00 προσφέρεται η ισοπαλία στην Interwetten.

Photo credits: eurokinissi

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ