CHARLIE BETS

Charlie bets: Διπλές ευκαιρίες και βολικό Χ

Οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγυρίζουν κόντρα στον Ατρόμητο στη Super League Interwetten
Οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγυρίζουν EUROKINISSI

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται με την πέμπτη αγωνιστική των playouts. Ο Τσάρλυ αναλύει τα ματς και αναζητά ποντάρισμα σε επιλογές με αξία.

Charlie bets: Διπλές ευκαιρίες και βολικό Χ

(15:00) Οι τελευταίες αγωνιστικές έχουν τους δικούς τους κανόνες. Ειδικά όταν μιλάμε για μία διαδικασία playouts. Είναι φανερό πως ο ΠΑΣ μπήκε άνετος σε αυτή τη διαδικασία και δεν σκίζεται για να κάνει κακό στους αντιπάλους του. Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό έχει και σαν άλλοθι πως οι παίκτες του Γιαννίκη θα έχουν το μυαλό τους στην ιστορική ρεβάνς της Τετάρτης για τα ημιτελικά του κυπέλλου στο Γ. Καραϊσκάκης, οπότε δεν πρέπει να σπαταλήσουν δυνάμεις. Θα προφυλαχθεί ο χαφ Καρτάλης, εκτός ο μπακ Πίρμσαν. Κρούσμα κορονοϊού στο προσωπικό την Παρασκευή.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν πετύχει νίκη εκτός έδρας τη φετινή περίοδο όμως τα παιχνίδια με μονόπλευρο κίνητρο είναι διαφορετικά. Ανέτοιμοι για τον Παναιτωλικός ο μπακ Βάντερσον, ο χαφ Τσιγγάρας και ο επιτελικός μέσος Μάζουρεκ. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει τόσο μεγάλη αδιαφορία από τους γηπεδούχους που θα οδηγήσει στο πρώτο φετινό διπλό του Παναιτωλικού, θα ποντάρω όμως στην ανάγκη που έχουν οι παίκτες του Δέλλα να μην φύγουν με άδεια χέρια από τους Ζωσιμάδες. Το Χ2Δ πιέστηκε τις τελευταίες ώρες και πλέον εντοπίζεται στο 1.45 στην Interwetten.

Charlie bets: Διπλές ευκαιρίες και βολικό Χ

(17:15) Αγώνες ψυχής ονόμασε ο Νίκος Νιόπλιας τους αγώνες που δίνει η ομάδα του στα playouts. Η αλήθεια είναι πως η παρουσία του έχει βοηθήσει τον ΟΦΗ να καταλάβει την κατάσταση που βρίσκεται και πως πρέπει να βγάλει πάθος και κυνικότητα για να μαζέψει τους βαθμούς που χρειάζεται για να παραμείνει στην κατηγορία. Έγιναν πολλά λάθη φέτος στον ΟΦΗ για να φτάσει στο σημείο η ομάδα να βρεθεί, από τα playoffs και την ευρωπαϊκή έξοδο, να παίζει τις τελευταίες αγωνιστικές για την κατηγορία. Πιστεύω όμως όχι τόσα για να αξίζει και να υποβιβαστεί.

Φτάσαμε σε ένα σημείο που το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να κρίνει μία ολόκληρη κατηγορία και η ερώτηση που προσφέρει την απάντηση στο τι θα επιλέξουμε για το παιχνίδι μας είναι το ποια ομάδα αξίζει να πληρώσει τις επιλογές της. Ποια αξίζει είτε να παίξει για την παραμονή της σε αγώνα μπαράζ, είτε να υποβιβαστεί. Η δική μου απάντηση είναι η ΑΕΛ. Ποντάρισμα στο Χ2Δ που προσφέρεται στο 1.60 στην Interwetten. Συνεχίζει με τις κλασικές του απουσίες ο ΟΦΗ, που έχει μάθει να ζει με αυτές, πιο σημαντική αυτή του Σπαρβ για την ΑΕΛ.

Charlie bets: Διπλές ευκαιρίες και βολικό Χ

(19:30) Το γκολ του Χριστοδουλόπουλου στις καθυστερήσεις λογικά κράτησε τον Ατρόμητο στην πρώτη κατηγορία. Ο Ατρόμητος με 30 βαθμούς και η Λαμία με 31 χρειάζονται μερικά ψίχουλα ακόμη για να παραμείνουν και μαθηματικά στη Super League Interwetten. Κρούσμα κορονοϊού την Παρασκευή στον Ατρόμητο. Παραμένουν εκτός ο χαφ Χαρίσης, ο μπακ Κιβρακίδης και ο ο γκολκίπερ Μανδάς. Πάγια εκτός για τη Λαμία ο επιθετικός Αραμπούλι και ο χαφ Μπίαρνασον.

Οι εταιρίες γνωρίζουν πως το κίνητρο της παραμονής είναι τεράστιο, η ισοπαλία βολεύει και τις δύο ομάδες και έχουν χαμηλώσει την τιμή στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Ο Παντελίδης κινδυνεύει να τελειώσει την σεζόν χωρίς να έχει πετύχει νίκη σαν προπονητής του Ατρόμητου. Είναι καλύτερο όμως να συμβεί αυτό, από το να κινδυνεύσει με υποβιβασμό η ομάδα του. Έτσι όπως είναι η κατάσταση στην ουρά η ισοπαλία μοιάζει να βολεύει και τις δύο ομάδες. Στο 2.70 δίνεται στην Interwetten η ισοπαλία.

Photo credits: eurokinissi

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ