CHARLIE BETS

Charlie bets: Διπλασιάζει η ανάγκη

Ο Ιωαννίδης κόντρα στον ΟΦΗ σε ματς για τα playouts της Super League Interwetten
Ο Ιωαννίδης κόντρα στον ΟΦΗ EUROKINISSI

Η πέμπτη αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης - Βόλος. Ο Τσάρλυ αναλύει την αναμέτρηση και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Charlie bets: Διπλασιάζει η ανάγκη


(19:30) Η λογική λέει πως δεν θα κινδυνέψει ο Απόλλων. Με νίκη όμως εξασφαλίζει την παραμονή του στην κατηγορία και μπορεί στις δύο τελευταίες αγωνιστικές να γίνει ένας αγαπητός αντίπαλος. Πριν τα παιχνίδια του Σαββάτου ο άσος του Απόλλωνα προσφερόταν στο 2.65 Interwetten.Μετά τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς στα playouts τα δεδομένα άλλαξαν και ο άσος πιέστηκε. Εκτός ο χαφ Σλίβκα και ο επιθετικός Ντάουντα.

Η διοίκηση του Βόλου ξαφνικά στις αρχές της εβδομάδας αποφάσισε να απομακρύνει τον προπονητή. Ο Ισπανός Λόπεθ ήταν αγαπητός στους ποδοσφαιριστές του και απόλυτα επιτυχημένος. Πιθανότατα να δείχνει και τη νοοτροπία της ομάδας για τη συνέχεια. Δεν παίζουν για τον Βόλο ο γκολκίπερ Κλέιμαν, ο χαφ Τσοκάνης, εκτός επίσης ο αμυντικός Γκρίλο και ο επιθετικός Μπαρτόλο. Λύθηκε το συμβόλαιο του μπακ Κολόμπο. Σε κάθε περίπτωση ο Απόλλων έχει περισσότερους λόγους να θέλει την νίκη. Εάν δεν την πάρει τότε θα μπλέξει τις επόμενες δύο αγωνιστικές. Εφόσον επικρατήσει αγγίζει την παραμονή. Ο άσος κυκλοφορεί στο 2.15 στην Interwetten.

Photo credits: Eurokinissi

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ