CHARLIE BETS

Charlie bets: Αξίζουν τα γκολ στο ντέρμπι δικεφάλων, value ο Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Λόπες και Ουάρντα μονομαχούν στην Τούμπα σε ματς πρωταθλήματος EUROKINISSI SPORTS

Σέντρα στα playoffs και τα playouts της Super League Interwetten. Ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της πρώτης αγωνιστικής της β' φάσης του πρωταθλήματος και καταλήγει σε επιλογές με αξία.

Charlie bets: Αξίζουν τα γκολ στο ντέρμπι δικεφάλων, value ο Παναθηναϊκός

(Σάββατο 15:00) Ο Απόλλων όλη τη σεζόν έχει παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο από την ουραγό ΑΕΛ. Με τη νίκη επί του Παναιτωλικού πήρε βαθμολογικό πλεονέκτημα 9 βαθμών από την 13η θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Μετά από την συγκεκριμένο παιχνίδι όμως παραιτήθηκε ο Παράσχος και την θέση του πήρε ο Μάκης Χάβος. Κανένας δεν μπορεί να είναι βέβαιος αν θα επηρεάσει αυτή η αλλαγή θετικά ή αρνητικά τον Απόλλωνα.

Η ΑΕΛ καίγεται για βαθμούς, ασφαλώς έχει μεγαλύτερη ανάγκη για αποτέλεσμα όμως είναι και κατώτερη ομάδα. Είναι νωρίς ακόμα για να πάμε αποκλειστικά με το κίνητρο. Είναι δεδομένο πως οι ομάδες που έχουν μία μαθηματική άνεση θα θέλουν κάποια καλά αποτελέσματα τις πρώτες αγωνιστικές για να είναι άνετες στη συνέχεια. Παιχνίδι που δεν προσφέρεται για στοιχηματισμό. Προτιμότερο το No Bet.

Charlie bets: Αξίζουν τα γκολ στο ντέρμπι δικεφάλων, value ο Παναθηναϊκός

(Σάββατο 17:15) Φορμαρισμένος και άνετος ο Βόλος. Παίζει την μπάλα της η ομάδα του Λόπεθ, βγάζει πρωταγωνιστές και πηγαίνει άνετος στα playouts. Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην 13η θέση, τρέχει ένα σερί με δέκα ήττες στη σειρά και ελπίζει πως η παρουσία του Νιόπλια θα αλλάξει την κατάσταση. Η αλήθεια είναι πως είναι υπερβολικό να χάσει την κατηγορία ή να πάει ακόμη να παίξει την παραμονή του στα μπαράζ.

Πλήρωσε τον ελαφρύ τρόπο που αντιμετώπιζε τα άσχημα αποτελέσματα επι Σίμου. Μία κουλτούρα ποδοσφαίρου που μοιάζει να μην αντιλαμβάνεται πως το άθλημα έχει ψυχή και πλέον η ομάδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Ήρθε η ώρα η ανάγκη να οδηγήσει τους παίκτες του ΟΦΗ να δώσουν μάχη για να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία. Ακόμα και ένας βαθμός στον Βόλο θα είναι πολύτιμος. Το Χ2Δ στο 1.57 στην Interwetten.

Charlie bets: Αξίζουν τα γκολ στο ντέρμπι δικεφάλων, value ο Παναθηναϊκός

(Σάββατο 19:30) Δεν έχει ακόμα νίκη ο Ατρόμητος με τον Παντελίδη στον πάγκο, όμως οι δύο ισοπαλίες και μία βελτιωμένη εικόνα που υπήρξε στα παιχνίδια με Αστέρα εντός 1-1 και Λαμία εκτός 0-0 έχει φέρει κάποια θετικά μηνύματα. Ασφαλώς όλοι κατανοούν πως πρόκειται για χαμένη χρονιά. Ο Ατρόμητος βρίσκεται στο +9 από την 13η θέση δεν γίνεται να κινδυνέψει, ο Παντελίδης έχει όμως το κίνητρο να αποδείξει πως αξίζει να παραμείνει στο πάγκο της ομάδας και την επόμενη σεζόν. Μαθαίνω πως οι παίκτες του είναι ευχαριστημένοι από τον τρόπο που δουλεύει.

Ο γηπεδούχος ΠΑΣ βρίσκεται σε ιδανικό φεγγάρι, ο Γιαννίκης βλέπει να αναγνωρίζεται η δουλειά του και θα συνεχίσει με την ίδια λογική και στα playouts. Δηλαδή σε ένα ποδόσφαιρο με πατημένο το γκάζι. Η ποδοσφαιρική πρόταση του ΠΑΣ και η προσπάθεια για μια βελτίωση και ένα αξιοπρεπές κλείσιμο της σεζόν που γίνεται τις τελευταίες δύο εβδομάδες στην ομάδα του Περιστερίου με οδηγούν σε ποντάρισμα στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, το οποίο προσφέρεται στο 1.97 στην Interwetten.

Charlie bets: Αξίζουν τα γκολ στο ντέρμπι δικεφάλων, value ο Παναθηναϊκός

(Σάββατο 19:30) Κομβικό εξάποντο παραμονής. Η Λαμία από την ημέρα που ανέλαβε ο Γρηγορίου κατάφερε να γυρίσει την κατάσταση και να μοιάζει σήμερα σαν φαβορί για την παραμονή. Βρίσκεται 4 βαθμούς πάνω από τον 13ο ΟΦΗ και 3 βαθμούς πάνω από τον Παναιτωλικό. Καταλαβαίνετε πως όλα θα αλλάξουν αν ηττηθεί στο Αγρίνιο. Πρόκειται για τις δύο ομάδες με τις χειρότερες επιθέσεις στην κατηγορία.

Ο Παναιτωλικός πέτυχε μόλις 13 τέρματα σε 26 παιχνίδια η Λαμία 14 στο διάστημα αυτό. Πρόκειται λοιπόν για μία αναμέτρηση δύο ομάδων που αθροιστικά πετυχαίνουν 1,30 τέρματα κατά μέσο όρο. 0,5 ο Παναιτωλικός 0,53 η Λαμία. Η πίεση και στους δύο θα είναι μεγάλη, φαίνεται δύσκολο να φύγει το παιχνίδι από το under 2,5 που δίνεται στο 1.50 στην Interwetten. Χωρίς τέρματα είχαν λήξει και τα δύο παιχνίδια τους στην κανονική περίοδο.

Charlie bets: Αξίζουν τα γκολ στο ντέρμπι δικεφάλων, value ο Παναθηναϊκός

(Κυριακή 15:00) Είναι ευνοϊκή συγκυρία να παίζεις στην Τρίπολη και ο Αστέρας να μην έχει στην κορυφή της επίθεσης του τον Μπαράλες. Ο υψηλόσωμος στράικερ θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του. Είδαμε την περασμένη αγωνιστική πόσο σημαντικά επηρέασε τον Αστέρα η απουσία του και έφερε την εντός έδρας ήττα με 1-0. Η αλήθεια είναι πως η ανάπτυξη του Αστέρα και ο τρόπος που προσπαθεί να φέρει την μπάλα μέσα στην περιοχή στηρίζεται πολύ στην τροφοδότηση και στις νίκες που παίρνει με το κεφάλι ο Μπαράλες.

Η απουσία του μπορεί να βοηθήσει την άμυνα του Παναθηναϊκού να ελέγξει την επιθετικότητα του Αστέρα και στο δημιουργικό κομμάτι να αξιοποιήσει την βελτίωση που φέρνει η παρουσία του Βιγιαφάνιες στα αριστερά. Την εβδομάδα πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έγιναν πολλές συζητήσεις στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού μεταξύ Μπόλονι και ποδοσφαιριστών. Υπήρξαν αμοιβαίες υποχωρήσεις και μία νέα πραγματικότητα που στο γήπεδο φέρνει τον Βιγιαφάνιες στον χώρο που του αρέσει να παίζει και νιώθει πιο ελεύθερος, κάτι που στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έκανε και τη διαφορά. Το διπλό κυκλοφορεί στο 2.50 στην Interwetten.

Charlie bets: Αξίζουν τα γκολ στο ντέρμπι δικεφάλων, value ο Παναθηναϊκός

(Κυριακή 17:15) Ο Ολυμπιακός είναι ανώτερη ομάδα, όμως έχει να ξεπεράσει την κόπωση από το παιχνίδι της Πέμπτης στο Λονδίνο αλλά και να βρει κίνητρο για τα playoffs. Ο Άρης μπορεί να βρει τις συνθήκες που χρειάζεται για να πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα στο Γ. Καραϊσκάκης, δεν αποκλείεται όμως οι παίκτες του Μαρτίνς να προσπαθήσουν να διώξουν τους ψιθύρους. Σε κάθε περίπτωση δεν θεωρώ λογικό να κοντράρει κάποιος τον Ολυμπιακό στο ελληνικό πρωτάθλημα και συνθήκες για να ποντάρεις υπερ της ομάδα του Μαρτίνς δεν υπάρχουν. Δεν προσφέρεται για στοίχημα η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Προτιμότερο το No Bet.

Charlie bets: Αξίζουν τα γκολ στο ντέρμπι δικεφάλων, value ο Παναθηναϊκός

(Κυριακή 19:30) Οι δύο δικέφαλοι είναι σε δύσκολη κατάσταση και ειδικά αν έχει περάσει ο Παναθηναϊκός από την Τρίπολη θα έχουν δημιουργηθεί οι συνθήκες για να φλερτάρουν με το απόλυτο κάζο που είναι ο αποκλεισμός τους από την Ευρώπη. Η ομάδα του Γκαρσία προέρχεται από τρία παιχνίδια χωρίς νίκη. Ήττα με 2-1 στην Τρίπολη, ισοπαλία 2-2 στην Τούμπα με τον Άρη και ήττα με 2-1 στη Λεωφόρο. Δέχτηκε σε τρία παιχνίδια 6 γκολ που οι φάσεις που έφτιαξαν οι αντίπαλοι ήταν για 2.59 xG. Το γεγονός αυτό όμως δεν είναι τυχαίο. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα από την θέση 1 μέχρι την θέση 6 στο αμυντικό κομμάτι και αν κάποιος δει τα γκολ που δέχεται η άμυνα του ΠΑΟΚ θα παρατηρήσει πως τα στόπερ λυγίζουν εύκολα και δεν δέχονται βοήθεια από τους συμπαίκτες του. Το πρόβλημα λοιπόν που υπάρχει στην άμυνα του ΠΑΟΚ δημιουργεί συνθήκες για να σκοράρει η ΑΕΚ.

Σε μεγάλα παιχνίδια δεν μπορεί όμως να κρατήσει το μηδέν η ΑΕΚ χωρίς να έχει στο γήπεδο τους Σιμόες, Γαλανόπουλο, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσεάρου. Οι απουσίες της ΑΕΚ και το συνολικό αμυντικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ οδηγεί σε ποντάρισμα να σκοράρουν και οι δύο ομάδες που δίνεται στο 2.10 στην Interwetten.

Photo Credits: Eurokinissi

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ