Μπλάκμπερν στα… κάρβουνα

Ο ιδιοκτήτης της Μπλάκμπερν έβαλε τους παίκτης της ομάδας να παίξουν σε μία διαφήμιση με ψητά... κοτόπουλα, προκαλώντας απίστευτα σχόλια σε ολόκληρη την Αγγλία. Δείτε το βίντεο.
Ο κάθε επιχειρηματίας που σέβεται τον εαυτό του κάνει ότι μπορεί έτσι ώστε να πλασάρει σωστά το προϊόν που έχει σκοπό να πουλήσει στον κόσμο.
Όταν μάλιστα τυχαίνει να έχει στην κατοχή του τις μετοχές γνωστής ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ, τότε τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Οι παίκτες θα αναλάβουν το ρόλο του ηθοποιού και θα προσπαθήσουν να πείσουν το κοινό πως το προϊόν είναι καλό.
Η αλήθεια είναι βέβαια πως οι ποδοσφαιριστές της Μπλάκμπερν δεν δυσκολεύτηκαν και πολύ στο διαφημιστικό σποτ, αφού το μόνο που έπρεπε να κάνουν είναι να φάνε μπούτια από ψητό κοτόπουλο!
Ο τρόπος όμως που παρουσιάζεται η διαφήμιση είναι τόσο αστείος, που έχει προκαλέσει πολλά σχόλια (αρνητικά τα περισσότερα) τόσο από τα ΜΜΕ όσο και από τον κόσμο.
Δείτε το… απολαυστικό βίντεο