Από μοιραίος (2 αυτογκόλ!) …ήρωας στο 90′

Δείτε τον Michael Duberry να βάζει δύο αυτογκολ και να γλιτώνει στο 90' την ομάδα του από ήττα στο ισόπαλο Oxford Utd-Hereford 2-2. Τί έγραψε αμέσως μετά στο twitter.
Το τέλειο χατ-τρικ (γκολ με αριστερό, δεξί και κεφαλιά) πέτυχε ο Michael Duberry της Oxford Utd στον αγώνα με την Hereford για την League Two στην Αγγλία. Μόνο που το πέτυχε με …ανορθόδοξο τρόπο. Ο 36χρονος σέντερ μπακ ισοφάρισε για την αντίπαλη ομάδα σε 1-1 στο 32′ στέλνοντας την μπάλα με το αριστερό προς την εστία του δικού του τερματοφύλακα.
Τα αυτογκόλ όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς λίγο πριν τη λήξη (86′), με …ωραία κεφαλιά νίκησε και πάλι τον γκολκίπερ του κάνοντας το 1-2 για τους φιλοξενούμενους!
Έχοντας λοιπόν δώσει το προβάδισμα στην Hereford με δύο αυτογκόλ, προσπάθησε να εξιλεωθεί στο φινάλε περνώντας στην επίθεση. Και τα κατάφερε!
Σκοράροντας- επιτέλους- στη σωστή εστία με το δεξί, έγραψε το τελικό 2-2 στο 90′ της αναμέτρησης διατηρώντας σε τροχιά πλέι-οφ την ομάδα του.
Η ατάκα του στο Twitter
Μάλιστα, μετά τον αγώνα, έγραψε στο twitter για το κατόρθωμά του: ” Wow! Δεν περίμενα ένα απόγευμα σαν αυτό!! Σκόραρα το …μη τέλειο χατ-τρικ με αριστερό (αυτ.), κεφαλιά (αυτ΄) και δεξί”. Με τους φίλους της ομάδας από κάτω να τον αποθεώνουν με tweets όπως: “Με τον τρόπο που έσωσε τον ένα πόντο, έδειξες ότι έχεις χαρακτήρα”.
Δείτε τα 4 γκολ του αγώνα: