Αγγελία για νέα ομάδα από τον Ντε Ζέου

Ο Ντέμι ντε Ζέου ψάχνει με κάθε τρόπο να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και για αυτό το λόγο έβαλε αγγελία στο προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα επαγγελματικής κοινωνικής δικτύωσης.
Έχουν δει διάφορα τα μάτια μας σχετικά με το τι κάνουν οι ποδοσφαιριστές για να βρουν ομάδα, αυτό όμως που έκανε ο Ντέμι ντε Ζέου είναι πρωτότυπο αν μη τι άλλο. Ο 31χρονος Ολλανδός έχει μείνει χωρίς σύλλογο από το καλοκαίρι όταν και έμεινε ελεύθερος από την Άντερλεχτ.
Τώρα, για να βρει νέα ομάδα έβαλε αγγελία στο “linkedin” και από ότι φαίνεται είναι ανοικτός σε προτάσεις.
“Είμαι 31 ετών ελεύθερος ποδοσφαιριστής και έχω αγωνιστεί για την Αλκμααρ, τον Άγιαξ, την Σπαρτακ Μόσχας και την Άντερλεχτ κατακτώντας τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα. Έχω αγωνιστεί 27 φορές με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας τόσο στο EURO όσο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Παράλληλα, έχω παίξει 18 φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχω σκοράρει τρεις φορές.
Ψάχνω ομάδα στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή ή στο MLS. Ο μισθός εξαρτάται από την πόλη, το σύλλογο και τη χώρα. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μου μήνυμα” αναφέρει η αγγελία του.