Άλλο το γκολ, άλλο η… γκολάρα!

Ένα απίθανο τέρμα σημείωσε ο Φιλίπ Μπιερνό, όταν πήρε μακρινή μπαλιά, έκανε υπέροχο κοντρόλ και σκόραρε με μονοκόμματο σουτ.
Γκολ με γκολ διαφέρει. Άλλοτε είναι η σημασία του που διαφοροποιεί το ένα από το άλλο και άλλοτε ο βαθμός δυσκολίας του. Ο Φιλίπ Μπιερνό ανήκει στην δεύτερη κατηγορία και οι παίκτες της Μάριαμπουργκ το βίωσαν και με το παραπάνω.
Ο άσος της Ζέρσελ, δέχτηκε μακρινή μπαλιά από την άμυνά του, έκανε υπέροχο κοντρόλ με το πόδι ανάμεσα σε αντιπάλους του και με μονοκόμματο αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Ο γκολκίπερ έμεινε στήλη άλατος, οι αμυντικοί… παγωτό και ο ίδιος θα έχει να υπερηφανεύεται και στα εγγόνια του για το κατόρθωμά του. Στην 7η κατηγορία του Βελγίου παίζει, δύσκολο να έχει πολλούς λόγους για κομπορρημοσύνη.