ΣΤΗΛΕΣ

Αέρια στα αποδυτήρια της Σάο Πάολο!

Αέρια στα αποδυτήρια της Σάο Πάολο!
Αντριάνο-Σάο Πάολο

Καταγγελία για... χημικά αέρια στα αποδυτήρια έκανε η Σάο Πάολο μετά την ήττα από την Κορίνθιανς

Η Σάο Πάολο κατήγγειλε το συγκεκριμένο περιστατικό, με τον τεχνικό της Παλμέιρας, Βαντερλέι Λουσεμπούργκο να περνάει στην αντεπίθεση υποστήριζοντας πως τα "θύματα"προκάλεσαν το συγκεκριμένο γεγονός για να τιμωρηθεί η ομάδα του, και τον ομόλογό του της Σάο Πάολο, Μουρίσιο Ραμάλιο, να το διαψεύδει κατηγορηματικά.
Όπως είχαν υποστηρίξει οι άνθρωποι των φιλοξενουμένων, τα αέρια που είχαν κατακλύσει τον χώρο των αποδυτηρίων προκάλεσαν ενόχληση και ερεθισμό στα μάτια των παικτών, ενώ έσπευσαν να κάνουν επίσημη καταγγελία, ζητώντας την τιμωρία της έδρας της Παλμέιρας.

"Ο Λουσεμπο΄πυργο προσβάλλει μία μεγάλη ομάδα όπως η Σάο Πάολο και αυτό σημαίνει ότι προσβάλλει και εμένα", τόνισε ο Ραμάλιο σε συνέντευξη Τύπου και συνέχισε:

"Πώς όμως να ψεκάσω με σπρέι τον εαυτό μου; Ήταν ένα πολύ σοβαρό περιστατικό. Εάν επιχειρούσα να επωφεληθώ από αυτό το γεγονός θα έπαιρνα την ομάδα και θα εγκατέλειπα το παιχνίδι. Ελπίζω να έχει μετανιώσει για τα σχόλια που έκανε".


Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο οποίος επιθεώρησε τα αποδυτηρία επιβεβαίωσε την Τρίτη (22/4) ότι στον χώρο υπήρχε κάποια ουσία, χωρίς όμως να μπορεί να εξηγήσει με ποιό τρόπο διοχετεύτηκε εκεί.

"Εντοπίστηκαν αέρια στα αποδυτήρια. Δεν ήταν σκόνη πιπεριού. Ήταν ένα αέριο που προκαλεί ενόχληση στο αναπνευστικό σύστημα. Δεν μπορούμε να ανακαλύψουμε πώς έφτασε εκεί. Μπορώ να πω μόνο ότι υπήρχε αέριο εκεί", δήλωσε χαρακτηριστικά.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ